Щеки Sensas?!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Local
- учете се от него
Щеки Sensas?!
Интересува ме някой от Вас, колеги, дали е виждал в БГ
Sensas Power Match 704 1150 - колко струва и дали някой евентуално е пипал тази щека...
И другия модел кой ме интересува е...
Sensas Crazy Power 404 1150 - също ако знаете колко струва и имате ли някакви впечатления ако евентуално сте ги пипали.
Sensas Power Match 704 1150 - колко струва и дали някой евентуално е пипал тази щека...
И другия модел кой ме интересува е...
Sensas Crazy Power 404 1150 - също ако знаете колко струва и имате ли някакви впечатления ако евентуално сте ги пипали.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
Re: Щеки Sensas?!
Здрасти Локал,
Аз съм със Sensas Crazy Power 100 16m. Щеката е щаранджийска, 1024гр. на 14.50м. Отличен баланс. Е на 16 метра е малко по тежка ама все пак не ловим всеки ден на 16м.
Иначе модела от който се интересуваш е мачов ( но доста мощен за мач щека), отличава се с отличен строй и твърдост. По скоро е състезателна ( и ако може така да се каже шаранджийска състезателна
)щека. Има сервиз в София, това са вносителите на Гарболино, имам тел., но трябва да го намеря.
Аз съм със Sensas Crazy Power 100 16m. Щеката е щаранджийска, 1024гр. на 14.50м. Отличен баланс. Е на 16 метра е малко по тежка ама все пак не ловим всеки ден на 16м.
Иначе модела от който се интересуваш е мачов ( но доста мощен за мач щека), отличава се с отличен строй и твърдост. По скоро е състезателна ( и ако може така да се каже шаранджийска състезателна

- Local
- учете се от него
Разрових се аз, изнамерих каквото ми трябва. Благодаря, четох из каталозите... уф ще видим, ще има май "смяна на играчите" 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Доколкото съм запознат цената ще е около или над 2000лв.Първите щеки на Сенсас ги видях в Пловдив на клубното световно.Тогава и бая се чупиха,но вече минаха 4г. и сега предлагането е по различно.Имах и щастието да пипна една такава,ами просто фантазия.И аз съм харесал една 747 беше май,ама ще почака.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Local
- учете се от него
В каталога са дадени по 490 евро макс. Съмнявама ме да са толкова скъпи, плюс това са най-ниските класове от модели и са на 11.50м. Хич не ми се вярва да са по 2 бона, утре или други ден ще разбера...
-
- разбира нещата
Sensas Power Match 664 13m Pole Pack £1500.00 £1325.00

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
747 с три топ-кита е 2500лв.
-
- сериозен играч
искам да питам има ли някой магазин в нета в бг в който се продават неща на Sensas
Никои Бьлгарски вносител ,наясно с нещата не би се набутал
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти май,не познаваш продуктите на Сенсас.Е верно ,печелят тия с китайските ментаци ,които ги купуват такива като теб.Като не си наясно с нещата,по-добре си трай,да не възникват излишни споровеgreen написа:Никои Бьлгарски вносител ,наясно с нещата не би се набутал
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,не си разбрал,това не е цената на нова щека Сенсас,а и не ги подценявай.Имах щастиети да я разпънем въпросната щека,верно на сухо,ама ми е достатъчно да яразклатя два три пъти да разбера за какво става реч.Щеката на 13м. подчертавам 13. защото я премерихме, е абсолютна перушинка .При подаване напред и връщане назад,няма никакви колебливи движения и клатения типично за шаранска щека.На 14.50 тежи колкото много други на 13 метра,даун форса и е отличен.За мен и двете марки са мноооого добри и човек труднопможе да избере коя да вземе.Сравнението е с мачовия модел на Сенсас.Па вкус и па цвет,таварищи нет. 

Ами кьде се произвеждат щеките на Сенсас?Не е в Лерк,не е в Гарболино,не е в Реглас!!Кои ли завод в Европа остана че не се сещам?!?!?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Aми обърнато в лева какво става.Ти с каква щека ловиш,ако не е тайна.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малко спам,а това как ще го коментирашhttp://www.wmac.co.uk/index.php?main_pa ... th=141_144