Проблем със снимките

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Проблем със снимките

Мнение от didopoli »

Проблем при качването снимката уж е качена ,пък на нейно място се оказва друга от моята галерия и малките снимки приемат друг облик като цъкнеш върху тах изкача друга снимка.Не мога да разбера защо става така?
Изображение
Където качеството е от значение!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Проблем със снимките

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

до сега тествах няма проблем :cry: може би нещо с експлорера ти ,и прецени дали темата е за тук или за проблеми :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз писах и на друг колега. Не зная с какво си правиш снимките, но сега прегледах галерията ти и установих, че има повече от една снимка с обозначение 1.jpg. Преди да качиш снимките ги преименувай още на твоя комп и тогава ги качвай в галерията. Аз още нямам цифрово фото и снимките са ми само от телефони - предния беше SE K500i, a сегашния е SE V630i.Значи К500 като му изтриеш снимките и почва да ги номерира от начало: снимка(1); снимка(2) и т. н. Като ги качех в сайта и се получава бъркотия - новата снимка отиваше на мястото на някоя предишна със същото първоначално име! И сега имам такива, но не ми се занимава да ги оправям. Със V630i този проблем е оправен, защото той си пази номерацията на снимкитеи ги продължава във възходящ ред. От както го ползвам за фото, нямам проблеми! До колкото зная това име 1.jpg е от Нокия, ако не се лъжа. Ако има опция на самия телефон да ти продължи брояча без да занулява и да почва от начало - оправи го. Това го споделям от личен опит и ако при теб не е така - сори - нека се изкажат по-големите спецове! Поздрави!
П.П. Проблема може би ще се оправи и ако слагаш отделните излети в албум и в самия него не трябва да има снимки с еднакви първоначални имена. Заглавието, което слагаш на снимката е само като коментар. Сайта ти разпознава снимката по името, което идва от компа ти!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Фотото си ги номерира и не може да има снимки с едни и същи номера то си има вгаден брояч който не може да се променя но като ги качвам в галерията им пиша различни имена.качих ги в снимка.бг и няма никакъв проблем.Просто исках да седят в тази галерия но засега не мога да ги кача ще проверя за номерата и ще ги променя.Благодаря за съветите!
Изображение
Където качеството е от значение!
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”