Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид по Южното черноморие
Модератори: emo vasilev, alekst
Сафрид по Южното черноморие
Колеги, дайте малко инфо за сафрид някъде по Южното черноморие, защото все чета за северното? Все пак и около Бургас има рибари.
-
- учете се от него
Re: Сафрид по Южното черноморие
Верно има рибари и риба има в морето
, но днес поне на Коракя нямаше сафрид
- от 6.00 до 15.30 часа резултата е 10 сафрида, толкова миджит и два лихнуса. Хванахме текезесарски тен,за да не изгорим като поляци и толкова
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Рибата излиза вечер според мен за кратко от 20ч до 21,30 ч ,снощи доволно на Созопол ,но останах и на яланкат,до към 3ч сутринта направих уникален риболов.Миналата седмица пак вечерта ми даде ,а сутринта нищо.
в четвъртък бях на маслен нос сафрид нямаше грам пък и се заредиха едни дракони по една педя общо хванах 9,писна ми и понеже имах две дози блатен черъв от предния ден реших да пробвам попчето то естествено си вървеше но най готиното беше че започнаха да излизат и платеринки по около 300 гр.Така ред попчета ред платерина голям кеф лошото е че сафрида го нямаше незнам как ще е вечерта нямах време да остана
Колеги, вчера бяхме за риба на Маслен нос. Цяла сутрин нищо, освен попчета. И тъкмо щяхме да излизаме заради лошото време което се задаваше и като подпукахме един хубав едър сафрид. Ама просто време не даде. Времето много се влоши и избегахме, но и на това сме доволни. Даде добър улов.