Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
Хайде връзвайте бомбардите!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
А.Христов
- научил се да хвърля

Хайде връзвайте бомбардите!
Здравейте колеги!
Днес решх да направя първият морски риболов за годината. Избраното място беше варненският вълнолом.
Крайният резултат, четири платерини. Е, не е много, но съм доволен
След около 9:00 часа, рибките бяха малко
по-активни.
Искам да се обърна към всички, които риболовстват на морето, а и не само там.
КОЛЕГИ, СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
Днес, ловейки риба, подхванах разговор с друг колега, който на пръв поглед си беше свестен човек

Е, след риболова, най спокойно си изхвърли торбата от стръвта във водата
Писна ми да гледам мръсотия!!!
Нека да бъдем малко по-загрижени за природата!
Да се оплакваме е най лесно, но нека всеки да стори, дори и малкото, което може.
Успех на всички!
Днес решх да направя първият морски риболов за годината. Избраното място беше варненският вълнолом.
Крайният резултат, четири платерини. Е, не е много, но съм доволен
по-активни.
Искам да се обърна към всички, които риболовстват на морето, а и не само там.
КОЛЕГИ, СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
Днес, ловейки риба, подхванах разговор с друг колега, който на пръв поглед си беше свестен човек
Е, след риболова, най спокойно си изхвърли торбата от стръвта във водата
Писна ми да гледам мръсотия!!!
Нека да бъдем малко по-загрижени за природата!
Да се оплакваме е най лесно, но нека всеки да стори, дори и малкото, което може.
Успех на всички!
Последно промяна от А.Христов на Нед Юни 15, 2008 9:05 pm, променено общо 1 път.
Re: Хайде връзвайте "Бомбардите"
Време беше 
-
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
- сериозен играч

- Обратна връзка:
е добре де как ти даде сърце да озаглавиш тамата така и да се о..сереш в нея , втори ден преглеждам темите от "морски" и 90% брак(заглавие/информация),вярно че модераторен проблем, ТО ВЕРНО КАТО СИ КУПИШ ,БИСКВИТИ "КАТЕРИЧКА" няма да изкочи катерица , но КАДЕ СИ ВИДЕ БОМБАРДАТА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .И КОЙ ТЕ Е ИЗЛЪГАЛ ЧЕ БОМБАРДА Е "МОРСКА" И АКО НЕ ОБЯСНИШ ПОДРОБНО ТАКЪМИ,СТРЪВ ,ЩЕ ИМА ВОЙНА ДО БАН ! ПИСНА МИ ,не разбирам от морски риболов и търся информация, а "морски е 80% РАЗНИ и ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ"
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СЛЕД ,2 СЕДМИЦИ СЪМ НА МОРЕТО И ИСКАМ ОТ ТОЗИ САЙТ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СЛЕД ,2 СЕДМИЦИ СЪМ НА МОРЕТО И ИСКАМ ОТ ТОЗИ САЙТ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Почукай и ще ти отворят. Питай и ще ти отговорят.
и най-умния си е малко прост
- Камбата
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Бов,в случая не си много прав.
Между другото бомбардите в България ги използваме предимно по морето,спининга с тях е доста чужд на пвечето колеги.
Построяването на линията с бомбарда е коментирано доста пъти,стръвта по морето е предимно морски,или по бургаски-блатен червей.
Аз лично не давам пари за такива екстри и ловя на торен,мога да кажа,че от заргни съм доволен.Питай нещо конкретно и ще ти се отговори.Темата няма нищо общо с такъмите,просто човека споделя,че е хванал първите си рибки на бомбарда за тази година.
Между другото бомбардите в България ги използваме предимно по морето,спининга с тях е доста чужд на пвечето колеги.
Построяването на линията с бомбарда е коментирано доста пъти,стръвта по морето е предимно морски,или по бургаски-блатен червей.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Кво не ти харесва темата на човека пък на теб бе?Точно това иска да каже че е хванал платерини на бомбарда която си е морска макар че плува и в сладка вода ама няма смисъл
бил чел 2 дни морския раздел ми ти ако смяташ за два дни да се научиш да хващаш риба в морето и то от нета по добре си стой на Искъро да ти е рахат.пък тука по капаните риба колкото щеш като дойдеш ще видиш те и хората ви чакат цяла година да дойдете /на море/и евтино ,евтиноооооооооо
- Моряка
- кандидат преподавател

Айде стига дразги бе колеги,нали сме се събрали в тоя форум да си помагаме ,да се учим и сприятиляваме.И ко чета тука,готова кавга.Айде стига с тези разделения ние по морето и вие вътре.
А сега де? 
-
kalkan4o
- сериозен играч

- Обратна връзка:
За да искаш трябва да дадеш.BOVSKIQ KORMORAN написа:.........
Иначе, ако нещо не ти харесва сайта спокойно може да се не го посещаваш
За бракониерите само слънчаци
!
-
-=КаРаГьоЗ=-
- новобранец

Колеги, извинявам се за офтопика, но за да не пускам нова тема(пък и въпроса ми е свързан със Заргана) кажете от къде да купувам морски червеи ? Къде тази година са най-хубавите, живи, мазнички, пресни и готини червунчета, че съм извадил сопичката от гардероба , закичил съм 2-3 бомбардички и смятам да ода по морето да го видим има ли го това животинче с дългата човчица. Айде наздраве и чакам съвети, че слънцето ей сега ще се скрие 
Alosa pontica pontica- I love this fish !
-
Chenko93
- ще става разбирач

мястото където аз си купувам е срещу риболовния център(блозо до училището Димчо Дебелянов) магазина се казва Go Fish и там червеите са по 2,50 лв. мазни и идиални за употреба
Браво!4 риби не са много,но все пак нее като да си капо + това платерини.Аз в неделя също се канех да ходя,но облачното време и вятъра ме отказаха.Колега на каква бомбарда ги лови(плаваща,потъваща).
Мерси и успех
!
Мерси и успех
Накука!
-
А.Христов
- научил се да хвърля

Здравейте.mirev90 написа:Браво!4 риби не са много,но все пак нее като да си капо + това платерини.Аз в неделя също се канех да ходя,но облачното време и вятъра ме отказаха.Колега на каква бомбарда ги лови(плаваща,потъваща).
Мерси и успех!
Съжалявам, че съм останал неразбран
Конкретно към въпроса. Колега mirev90, в самото начало монтирах бързо потъваща "Бомбарда" 25гр. на "Tubertini" с коефициент на потъване "aff 12.5".
Тази "Бомбарда", при бавно водене стига до дъното, така и хванах първата си рибка. Това направиха и още двама колеги, които също ловяха със същият вид бомбарди. Всичко това се случи около 8:00 часа. След около 9:00 часа няколко пасажа се вдигнаха на повърхността и малкото колеги започнаха да ги
"бомбардират"
Успех на всички.
-
-=КаРаГьоЗ=-
- новобранец

Стефчо и червеи ли продава ?
Alosa pontica pontica- I love this fish !
-
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
- сериозен играч

- Обратна връзка:
БЛАГОДАРЯ!!!!!!!! за което ,нужно беше това пояснение ,гарантирам ,вече четаемост на темата надявам се неориентираните ,да си променят забележките и да продължиме като Котарака Леополд http://www.youtube.com/watch?v=Ci7d2rzDzpA