Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Бодрово-18.06.2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз. Бодрово-18.06.2008
незнам от времето ли е от какво е, но наистина много труден риболов днес на бодрово направихме със съседа.съседа със 6 дънни нито един удар от 7 сутринта до 15 следобяд , аз със обичаиното , две пера както винаги?
сутринта имах 5 добри удара със обичаиния звук на аванс но незнам ден ли нямах какво
.3 последователни късания рибите бяха доста добри но уви няма ги.
се пак записах два шарана един 1.5 кила и един 1.200. и наи интересното е че доста каракуда се обади но много дребна, излизаше на 3 царевички и кука номер 8
как се закачаха незнам. малки шаранчета около 30 пуснати, абе днес дребната риба беше много гладна
п.п никои нищо не хванал от колегите които бяха на язовира собственика ми го каза на тръгване.....

моито място изглед от другия бряг

нещо неще да се свалят снимки голям зор да сложа тези

п.п никои нищо не хванал от колегите които бяха на язовира собственика ми го каза на тръгване.....

моито място изглед от другия бряг

нещо неще да се свалят снимки голям зор да сложа тези

-
- новобранец
Re: яз.бодрово-18.06.2008
Брово колега,хубави рибки.Следващия път по голям късмет. 

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Бодрово-18.06.2008
Колеги на Бодрово за да имаш успешен излет ти трябва стръв - пилешки черва. На друга стръв я хванеш я не хванеш....
Наслука!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз. Бодрово-18.06.2008
благодаря за инфото и на царевичка си дава добре погледни ми галериата.Spatia написа:Колеги на Бодрово за да имаш успешен излет ти трябва стръв - пилешки черва. На друга стръв я хванеш я не хванеш....