Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Край София?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Край София?
Здравейте. По принцип съм запален по риболова, но досега съм ловил риба главно на морето ( е ходил съм и на язовири де, но не много успешно). Сега съм се запалил да ходя някъде край София (тук живея), но има един проблем - нямам кола. Дайте ми някакви съвети - искам да лова няква дребна риба (нямам претенции да съм велик рибар и няма да се хвърлям на щуки и т.н.). Къде е възможно да се иде лесно с влак или рейс от София и каква риба има. Благодаря на всички, които ще ми помогнат.
Ако може дайте ми някакъв съвет и за въдица, защото сега съм с един доста "дървен" теласкоп, който е и доста къс.
Ако може дайте ми някакъв съвет и за въдица, защото сега съм с един доста "дървен" теласкоп, който е и доста къс.
Цял ден риболов и бира, а музиката да не спира.
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Край София?
Добре дошъл колега в форума,ама дай малко по точна информация-в коя част на София си(квартал)-защото около София има много малки водоемчета които ще ти свършат работа.....,на платено или на свободно?А за въдица съвети много-ако е главно за плувка си вземи някое болонезе или някой мач......chipanov_88 написа:Здравейте. По принцип съм запален по риболова, но досега съм ловил риба главно на морето ( е ходил съм и на язовири де, но не много успешно). Сега съм се запалил да ходя някъде край София (тук живея), но има един проблем - нямам кола. Дайте ми някакви съвети - искам да лова няква дребна риба (нямам претенции да съм велик рибар и няма да се хвърлям на щуки и т.н.). Къде е възможно да се иде лесно с влак или рейс от София и каква риба има. Благодаря на всички, които ще ми помогнат.