Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Къде по-добре според вас
Модератор: Кърцата
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къде по-добре според вас
Колеги , две седмици несъм ходил за риба , и вече неме свърта на едно место , тааа далемата е Батак или Брезнишки Извор. Брезнишкия много малко хора го знаят , а там има добри амури и шарани , аз като цяло на там се бях орянтирал да замина от петък до неделя , но ми изпадна оферта и за Батак , вие какво мислите , къде ще е по добре за шаран и амур
. Някой скоро ходил ли е на Батак или на Брезнишкия да ме посъветва
, иначе прегледах няколко теми за Батак , но неса от най-добрите и успешните

-
- научил се да хвърля
Re: Къде по-добре според вас
Незнам каде е Бреснишкият но май е по добре на него от Батак
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И за двата не чух добри отзиви , а една бригада заминават към Ихтиман на , някакъв рибарник с позволено нощуване , и аз изцепвам с тях . Някой ако го знае рибарника да драсне някой ред . До колкото разбрах след самолета се завивало в дясно и после първото село мисля ,че беше . Иначе заминавам утре сутринта

- Paublo_Eskobar
- Модератор
За рибарник не знам?Сигурно става въпрос за Веринско!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам как да ти го кажа но кадето и да решиш да ходиш , гледай просто да има сенки !
Шарани амури това са си приказки и невероятен касмет на този етап
))
Шарани амури това са си приказки и невероятен касмет на този етап

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В неделя се прибрах към 2 , изгорял , изморен , сланчасъл , изтощен (спал съм един час)
. Реших да пиша тук , че неми се отваряше нова тема в неуспешни
. Таа събота тръгнахме рано сутринта към Ихтиман , язовира е бил след Веринско едно село , подминаваме язовир Бозала , и след него е село Борика , така е и името на язовира. Малко се по-объркахме но го намерихме , още с идването , един колега от София вадеше нещо голямо , но явно много го напъва и скъса
,настанихме се до тях , че те тъкмо си тръгваха , и казаха , че това е бил единствения сериозен удар . След малко последва разпъване , хранене със суха заревица и обратно на брега. Другите с нас предпочитаха на по- блиска дистанция , и на прожина със захранка . Каракудите доста , да не говорим за костурчета , но за шаран и дума да не става.Като цяло язовира е хубав , чист , природа прекрасна около него , но не е зарибяван от много време . Аз приключих риболава с 2 кг и малко каракуди и много костурчета на плувка , но шарана го нямаше
., незнам на какво се дължи това . Ето и малки снимки
и още малко
тука риба вадех но фотографа ни е малко дринкинг
Рибите несъм ги снимал , защото не бях отишъл , за тах и накрая ги върнах . Е това е от мен , другата седмица на Брезнишки Изор
Наслука

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Значи за Борика ставало въпрос!Нищо,че не сте хванали шаран там поне каракудата спасява капото винаги.Бях получил инфо за там че били хванати няколко сома.Сигурно и пазачката която събира парите го е споменала?Има редки,но добри шарани просто късмета ви е изневерил.Ако ходите пак пробвайте на кoрица хляб миналата година направихме доста добри попадения с тази стръв. 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
E eдни хора до нас казаха че преди ден два са хванали сом 14кг незнам колко е вярно , но един колега на бащата беше хванал шаран 4 кг и малко , смисъл чист късмет , пристигнал е към 3 в най-голямата жега и след 10 мин му е ударил шарана , и после цяла нощ нищо , Явно него зарибяват често , а за бозала нещо знаеш ли имаше хора който вкарваха на вътре с лодка въдици , явно има шаран или амур

- Paublo_Eskobar
- Модератор
За Бозала знам,че излизали едри каракуди,уклей,кустур и шаранчета от половинка до 2 кила.Той е голям гъол сигурно има добри рибоци там и ако не знаеш се стопанисва от арендатора на Пожарево(Което не говори добре).Ходил съм само 2 пъти там и само каракуда и кустур съм хващал,но не съм търсил едра риба защото повечето ми излети са за по един ден.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oooo аз разбрах , че е зел още един подаренда но , незнаех , че е тоя . Преди е Хераково беше негов , но го съсипа , аз познавам човека който го зарибява , смисъл поне за Пожарево , и той лично ми е казвал да не ходя там хах сметни за кВо стааа дума

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Навсякъде вече е еднакво арендован или не!Ако имаш късмет и можеж ще хванеш,ако не ще пиеш бири и ще се радваш на природа.Аз поне бира мога да пия 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре тръгвам към Брезнишки Извор , бях намислил , да го посетя предишната седмица , но ходих на друго място за жалост
. Таа доиде му времето и на Извора . Неделя вечерта се прибирам , и ще дам инфо , пък дано имам слука с някои амур или шаран

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги не ми се пуска нова тема и затова пиша тук.Утре с един колега мислим да ходим на Брезнишки извор,някой случайно да има накакво инфо за там
?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От 4 сутринта до сега няма мардане,собственика ще го източва за да вади рибата защото май му свършва арендата.Просто няма смисъл да се ходи там.