Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Молба към FIXXER
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Молба към FIXXER
Моля никът и мненията ми от форума на сайта да бъдат изтрити.
опа, това е най-лесно, само че изпитвам вътрешно любопитство да те попитам защо ?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Re: Молба към ФИХХЕР
Хехехе, какво си се побъркал бе приятел ?!?!?www.***.com написа:Моля никът и мненията ми от форума на сайта да бъдат изтрити.
-
- ще става разбирач
Хех .. колега сигурно си голям майстор , щом така разсъждаваш. Имай в предвид, че някои от колегите тук са нови в този спорт и имат недоизградени познания за риболова, таka че мисля че няма защо да се ядосваш . А и не забравяй , че и ти някога си бил новобранецwww.***.com написа:Понеже мойте виждания за риболова, като най-голямото ми хоби не съвпадат с голям процент от пишещите тук реших да не се ядосвам за разни глупости и за туй те моля да направиш по-горните действия. Няма смисъл да се обяснявам повече, защо, кое, как, и т.н.

Колега, позволи ми и аз да ти кажа няколко неща, като колега:Понеже мойте виждания за риболова, като най-голямото ми хоби не съвпадат с голям процент от пишещите тук реших да не се ядосвам за разни глупости и за туй те моля да направиш по-горните действия. Няма смисъл да се обяснявам повече, защо, кое, как, и т.н.
Първо, виждам, че си афектиран и подразнен от някои неща във форума, но не мисля, че е "голям процента на пишещите тук", чиито възгледи за риболова са в разрез със твоите. Изброй ги и помисли отново!
Второ, винаги (и по отношение не само на риболова) ще има хора, които смятат това, което правят за най-правилно и не приемат никакви различни мнения и съвети. Но мисля, че повечето от нас са открити хора, които винаги приемат с разбиране и интерес подходите, мненията и предложенията, давани от останалите колеги. Аз лично винаги съм готов да науча нещо ново и да обърна внимание на всеки съвет, та макар той понякога да е меко казано екстравагантен.
Трето - опитай се и ти по-спокойно да приемеш чуждите мнения, като в същото време напиши за твоя опит и знания, така че всеки сам да прецени кое е по-правилно и по-удачно.
Четвърто - каквото и да си решил ти пожелавам добра слука и много риболовни успехи в предстоящите излети!!!

-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
под www.***.com се крие май двойствена личност - хипотеза....а дали неговото IP съвпада с IP-to на нечий друг nick - fixxer_ще каже
...не за т'ва влязох, ами да питам колко е лимита за снимки в галерията, за да кача нещо - трябва да изтрия някоя снимка преди това...или нещо греша, а fixxer ?
...а анимирани нещица във *.gif формат или flash по темата кога ще може да се качват - атракция да става - освободете творческата мисъл на потребителите си....от там и $$$ ще идва. Защо тези които можем да ловим риби да не помогнем за атрактивността...и с другото дето го можем

...не за т'ва влязох, ами да питам колко е лимита за снимки в галерията, за да кача нещо - трябва да изтрия някоя снимка преди това...или нещо греша, а fixxer ?
...а анимирани нещица във *.gif формат или flash по темата кога ще може да се качват - атракция да става - освободете творческата мисъл на потребителите си....от там и $$$ ще идва. Защо тези които можем да ловим риби да не помогнем за атрактивността...и с другото дето го можем

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- ще става разбирач
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър