Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Добрата стара Марица
-
- ще става разбирач
Добрата стара Марица
Здравейте колеги, понеже ходя предимно на Марица, отварям тази тема и периодически ще я допълвам,който се интересува,да я следи.
И така-събота 21.06.08г.,5.30ч.-първо захранката-1пакет"Първенец"ванилия+1накиснат хляб+3шепи пръст. 5м. директна "Тика", осн 0.128 Колмик, повод-0.105 Колмик,плувка 1.5гр.-буре,полуудавена,утежнение-1оливета 0.75гр.+4 съчми с разл.големина,стръв-кус-кус и бял.От начало тръгна добре- 1 не лоша мряна,няколко кефала и после инцидентно удряше по някой алай.Към 11-12ч. алая се активизира,явно се беше завъртял пасаж на захранката.Към 11.30ч имах едно хубаво вземане,като рибата изобщо не ме отрази и си скъса най-безкомпромисно.Към 13.00ч. приключих риболова с 22 риби, няколко откачени и около 10-15 пуснати кефала, защото бяха под педя.Водата беше с около 30см. по-малка от предната седмица и може би затова кълването беше по-слабо.Но със засилването на жегите предполагам още повече ще отслабва.Ще опитам да сложа и снимки/не претендирам за качество, защото са правени с мобилния/.
http://gallery.nariba.com/data/500/22635033-med.jpg
А това е приятеля ми бат Велко в действие, човека ,от който съм научил много за речния риболов. Дълбок поклон и респект!
http://gallery.nariba.com/data/500/22635034-med.jpg
И така-събота 21.06.08г.,5.30ч.-първо захранката-1пакет"Първенец"ванилия+1накиснат хляб+3шепи пръст. 5м. директна "Тика", осн 0.128 Колмик, повод-0.105 Колмик,плувка 1.5гр.-буре,полуудавена,утежнение-1оливета 0.75гр.+4 съчми с разл.големина,стръв-кус-кус и бял.От начало тръгна добре- 1 не лоша мряна,няколко кефала и после инцидентно удряше по някой алай.Към 11-12ч. алая се активизира,явно се беше завъртял пасаж на захранката.Към 11.30ч имах едно хубаво вземане,като рибата изобщо не ме отрази и си скъса най-безкомпромисно.Към 13.00ч. приключих риболова с 22 риби, няколко откачени и около 10-15 пуснати кефала, защото бяха под педя.Водата беше с около 30см. по-малка от предната седмица и може би затова кълването беше по-слабо.Но със засилването на жегите предполагам още повече ще отслабва.Ще опитам да сложа и снимки/не претендирам за качество, защото са правени с мобилния/.
http://gallery.nariba.com/data/500/22635033-med.jpg
А това е приятеля ми бат Велко в действие, човека ,от който съм научил много за речния риболов. Дълбок поклон и респект!
http://gallery.nariba.com/data/500/22635034-med.jpg
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Добрата стара Марица
Браво колега, другия път 2 пъти повече

- danail kacarov
- научил се да хвърля
браво.другия пат повече
- malkia_joro
- разбира нещата
Ето и снимките на колегата:

Желая ти по-големи успехи и доста страници с успешни в тази тема

Желая ти по-големи успехи и доста страници с успешни в тази тема

Красотата на живота е в това,че продължава.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво!Това място ми е малко познато,няма да те питам сега,ама ако дойдеш на срещата ще те разпитам а пък и може да направим съвместен риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Събота 21.06.08- същото място,захранка, стръв и т.н., с тази разлика ,че направих линията директно с 0.14,надявайки се ако удари нещо по -едро,поне малко да удължа тръпката-в резултат на това алая кълвеше по-вяло.До обяд имах 24 риби над педя и за затваряне един не лош кефал,на който след снимката подарих живота.
http://gallery.nariba.com/data/500/22635036-med.jpg
http://gallery.nariba.com/data/500/22635036-med.jpg
-
- ще става разбирач
Мерси,Сапун! 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво 

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги,
отдавна не съм писал тук отчасти поради липса на време, отчасти поради това,че не ми се е случило нещо кой знае какво откъм риболовни изживявания. Бях малко в отпуска и направих няколко излета по Марица.Резултата: 24.09-около 3кг.кефал,червеноперка и карабалък/морунаж/на плувка на бял и кус-кус и 4 шарана на фидер-2,5кг;1,4кг. и 2по1кг на бял. На 29.09.- дребна риба по същия начин и 1шаран на фидера-1,7кг. и отново на бял, царевицата и торния не ги поглежда.Нямам повече време ,ако някой го интересува нещо -да пита.Успех и наслука на всички. Есента е най-доброто време за риболов на реката според мен.Използвайте го.

отдавна не съм писал тук отчасти поради липса на време, отчасти поради това,че не ми се е случило нещо кой знае какво откъм риболовни изживявания. Бях малко в отпуска и направих няколко излета по Марица.Резултата: 24.09-около 3кг.кефал,червеноперка и карабалък/морунаж/на плувка на бял и кус-кус и 4 шарана на фидер-2,5кг;1,4кг. и 2по1кг на бял. На 29.09.- дребна риба по същия начин и 1шаран на фидера-1,7кг. и отново на бял, царевицата и торния не ги поглежда.Нямам повече време ,ако някой го интересува нещо -да пита.Успех и наслука на всички. Есента е най-доброто време за риболов на реката според мен.Използвайте го.

- Bob Nudd
- ще става разбирач
Поздрави за добрата слука.
Страхотни шарковци.

Страхотни шарковци.

Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво.Много добри излети.Да се лови с такъв успех на Марица се иска голямо майсторство.А снимки на местата където ловихте няма ли да постнеш
.

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????