Информация за язовир Широка Поляна

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Ivan__Manolov
новобранец
новобранец

Информация за язовир Широка Поляна

Мнение от Ivan__Manolov »

Здравейте,

сега навивам бащами,да ходим цялото семейство някъде в родопите,хем на почивка хем да направим някой риболов.Решихме язовир Широка Поляна..Ще ми помогнете много ако ме информирате шаран обажда ли там и на какво да го търся,също ще е добре и да се светнете за аромати.Имам ванилия и мисля да пробвам на нея. Може да пробвам и сом,само да ме светнете за размерите и на какво удря.

Също ме интересуват и бунгалата,требва да се спи някъде .Каква е цената на бунгалата и къде се намират.

Това е всичко
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Информация за язовир Широка Поляна

Мнение от SONY »

Здрасти колега и добре дошъл! Ако искаш да направиш добър риболов , то идете на почивка на Батак.Това е моя съвет :wink: Ако пък залагаш повече на красотата , то Поляната е добро решение! Успех :wink:
TICA FAN
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

SONY написа:Здрасти колега и добре дошъл! Ако искаш да направиш добър риболов , то идете на почивка на Батак.Това е моя съвет :wink: Ако пък залагаш повече на красотата , то Поляната е добро решение! Успех :wink:
Сони е абсолютно прав

Бунгалата 0899918793 и 0899918954 и 2км. много черен път, подминава се язовира, ако идваш от Батак и гледаш за табелки, 2007-ма 100лв. през седмицата и 150лв. на вечер уикенда с три спални, баня с тоалетна, тв и тн. много добри.

И още малко инфо.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Ivan__Manolov
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan__Manolov »

Последно решихме да ходим на яз.Доспат

Аз лично ще ходя само за шаран.Ще пробвам на царевица и протеинови топчета (мое пройзводство 8) 8) :lol: )

Майка иска да скуби каракудите.На каква стръв да ги пробваме тях и трябва ли захранка.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”