Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган и илария във Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Зарган и илария във Варна
Колеги... все още не съм открил сезона, защото нямам много свободно време, но мисля утре да отида за риба! Ловя на бомбарда! Някой може ли да ми даде информация за зарган и илария във Варна? НОИ?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Буната на златните
Ако може и аз да попитам как вървят нещата на златни пясъци какво вадят там......че да не пълня форума

Re: Зарган и Илария във Варна
А може ли и аз да попитам -кълве ли нещо на дъно в района на Приморско, че вече стягам багажа за 10 дни?
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Писна ми от дублиране на теми!Следващия път трия без да предупреждавам и не се чудете защо!!! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не чакай следващ,наистина много дублаж,няма смисъл да се пълни.Камбата написа:Писна ми от дублиране на теми!Следващия път трия без да предупреждавам и не се чудете защо!!!
Re: Зарган и илария във Варна
Здравейте, тази сутрин рано-рано се изпарих от в къщи, и газ за Аспарухово на Руския пазар за илария на плувка. Около 06.30 бях вече във водата. След 30 минути първи удар- илария, викам си почнах я. Че като започнаха едни гюмюши, гол след гол , не мога да сваря да зареждам. Но илария никаква, след около час риболов придружен с почивки и бои по главата на гюмюша, взех още една по свястна илария и това беше. В 11.00 на Нисана и у дома. Краен резултат 2 иларии и 50 гюмюша.
Пашата обича смелите.
днес от 6 до 8 на морска гара от ваншната страна нямаше удар,нито на плавашта нито на потавашта бомбарда,от ватре харип на 4епаре...
- ribolovec2
- новобранец
А на буната на НОЙ как е положението?
Какво с тава с тия кефалови бе хора!?Вчера на Траката само 2 на дъно.На бомбардата само 1 гларус и едно пишле дето се беше скрило зад червея(толкова голямо беше).Аз ли нещо бъркам или още се услушват пущините?
- ribolovec2
- новобранец
Ами вчера времето беше много неприятно, за това сигурно. И аз ходих - страшен ужас. Голяма вълна и силен вятър.
Днес прескочих до Кранево. До обяд на бомбарда само един сафрид, а на дъно 3 хубави иларии и десетина барбуна.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Тая година... защо така още не са излязли нагоре .. а водата е топла .......