ТЕЦ 2

Модератори: bobopeli, sapuna

kaloyan87

ТЕЦ 2

Мнение от kaloyan87 »

Четвъртък аз и баща ми тръгнахме към 9 часа за Овчарица с надеждата този път да да удари нещо по-така,но нещата не се развиха така.Отидохме към 11 часа,избрахме място,захранихме три шамандури както си му е реда-1 на 60 метра,1 на 150 метра и една до папура на другия бряг.Започна голямото чакане,но рибата не искаше да "взима".Първата вечер удари едно сомче към 1.5 кг на царевица и това беше за първия ден.ВТория ден премина без нито една риба,като отново вечерта имаше две сомчета същия калибър.Това беше всичко по отношение на рибата.В събота към 11 и нещо събрахме багажа и към Стара Загора,но на тръгване се срещнах и запознах с колегите Сапуна,Бат Неделчо,Батьо и Камен,а и Огнян се очакваше да се присъедини към отбора.Пиша в неуспешни,защото все пак бях тръгнал за риба,но най-хубавото е че поставих началото на ново приятелство,което е смисъла на съществуването и е нещото което ме прави щастлив!!!Чакаме отзиви момчета!!!Не пускам снимки защото нямаше какво да се снима,но се надявам че компанията ще ме острами:)
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Re: ТЕЦ 2

Мнение от grandal_331 »

А цялата тумба модернизатори,шаранисти и тъй нататък какво бяха изкарали?Или бяха матирани и изобщо не са ловили риба :D
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Бяха си изцяло наред-хапваха пийваха и си почиваха на сянка-с две думи моабетче :D Иначе откъм риба на целия язовир беше мъртвило,така беше и при тях поне докато аз бях там!Не че не мога да им звънна и да ги питам за моментното положение,но ще оставя те да споделят сами какво са направили!Така че изчакайте и ще разберете:)
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Калояне напълно си прав за пълното мъртвило по целия язовир, но на фона на това мисля че ще пиша в успешни благодарение на едно заблудено амурче около 3-3.500 което удари днес към девет сутринта!Подробности обаче утре(оказа се че днес имам имен ден и трябва незабавно да се преведа в ред и да ходя да черпя честит имен ден и на всички останали именници :D :drinkers: )! Днес всички тръгнахме остана само Огито-Алкора!Дано той има по голям успех!
Много ги накъсвам... кордите!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Ами честит имен ден тогава!Жив и здрав и всичко най-най ти пожелавам!А иначе за риболова-аз знаех че е така,но въпреки това реших да пробвам.На 3 и 6 имам изпити и след това съм свободен цяло лято,така че...рибите си знаят:))
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Бреййй тоя тец другия петък към 17 часа тръгвам за там да ги видя аз тия риби що не пипат ако има колеги да се обадят
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Пипат,пипаааааааааат! :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Митак,айде де чакам репортаж :D Бандата беше перфектно заформена,така че....чакам!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ами...

Изображение

Слабо наистина!
Такъв ялов тец съм нямал от години!Не е без риба,но си е зле положението! :wink:

п.п. Чакам батко да захапе новата тема! :D
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

И най-лошото е,че не е просто стечение на обстоятелствата е е вече двайсетина дни :(
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

И ние вече сме си тук ама май всички ще пишем в темата на Калоян за да не отваряме нови неуспешни :)))))))
БРЕЙ ! Майстор голям в снимането е тоя Сапун :))) колко голям изглежда тоя шарана ! Майстора си е майстор !
Камен и той спаси капото ! Бат Неделчо не знам дали направи нещо на последната права ама не се чуха гърмежи на радост откъм неговата страна :))
Рано или късно рибите ще си платят на Овчарица !
:)

Честит имен ден на Камен !
Как не го разбрахме там на теца че е именник :))))
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Абе Оги положението е трагедия май.След като тръгнахме минах през следващата ни цел(ти знаеш къде)и там положението не е по розово.От откриването до сега имам информация за един шаран 16 кг и един 6,но става въпрос за 15-16 нощувки,което е доста зле.Но аз набелязах мястото,така че след 6 сме там!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

[quote="alcora"]И ние вече сме си тук ама май всички ще пишем в темата на Калоян за да не отваряме нови неуспешни :)))))))

Що лъжиш бе :evil: ей тва кво е :shock:

Изображение
Изображение
Изображение

Майтапа си майтап но наистина не вървеше,от сутринтта се чудя в кой раздел да пусна тема и на никой не върви,пуснах в успешни изтърках я,пуснах в срещи и купони изтърках я,тъй и тъй сме я подкарали тука да даваме до край.То този риболов си приличаше на малка НС,не че неизкарахме хубаво и с много-добри приятели както и че се запознах с Калоян и баща му и се видяхме отново с Камен,Митко,Живко,Батю,пихме си ракийката и ни беше хубаво но голям екземпляр не ударихме,с изключение на Сапуна който ни отсрами с един шаран около 2.5 кг.Майстора си е майстор,та успяхме да се снимаме почти всички с него.
Тук искам да благодаря на жените/Митковата и на Живко/които безпроблемно се справиха със прекрасните ястия и салати и винаги бяха в тон със нас и ни повдигаха настроението.
Ето и малко снимки направени от мен

Още при пристигането

Изображение
Изображение

Батю в акция
Изображение
Изображение
Изображение

пристигането на един турист
Изображение
Изображение

Е имаше и такива моменти

Изображение
правехме и какви ли не методи за захранване
Изображение

Тоа Митко къф е смешен с тоа розов потник

Изображение

Това беше май най-доброто от излета,кой ли беше майстора на тая салата :roll: знам че украшението го правеше Митко :D
Изображение
Изображение

Жегата беше непосилна,тук се вижда как пушека на комина върви право нагоре,без никъв полъх на вятър
Изображение
Изображение
Изображение

Най накрая заветния удар
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Та общо взето това беше само един шаран и то се изредихме всички да се снимаме с него,имаше доста каракуди и две сомета но това не го броим,освен че изкарахме чудесно тръпката за трофей си остана някъде там.
Дори пробвах и на този вариант но нъц :oops: :oops:
Изображение

Най си вървеше варианта на масата,умислени и замечтани в следващия път
Изображение

Надявам се и Митко да се включи с някоя снимчица или репортаж,та това беше от мен.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

За амурите нищо не написа бре!!!Камчо е скромен,ама ти поне можеше да ги споменеш! :wink:
На фона на всеобщото капо нашият излет си бе просто героично изпълнение!Научих страшно полезни монтажи,методи и нова тактика на вадене/със смяна на водещия крак/.Освен това два нови вица и нов маршрут за дома!
А бе ето го всечко това в снимки :arrow: http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... rpage=12&=

Някои от основните:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Всичко изглежда толкова добре и УСПЕШНО така че още тази петък , събота и неделя съм пак там :)))
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”