Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Невалидни снимки!?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Невалидни снимки!?
Колеги,помагайте!
Преди два-три установих,че като направя снимка и я кача на компютъра,опитам ли се да я кача и в галерията-не успявам.Изписва ми следното:
PhotoPost Add Photos
No more images found.
Click here to return to main menu.
Лошото е,че проблемът не е само в нашата галерия.Пробвам да кача същата снимка и в галерията на nalov.com.
Там ми изписва следното:
Грешка
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
Евентуална причина:
Снимката която се опитвате да качите, изглежда е невалидна.
Предполагам,че проблемът идва от грешка в настройките на апарата,за това ги нулирах.Снимах с нулирани настройки и пак ми дава същите грешки при опит да кача в галерията.
Ако някой има представа за какво става дума и какво мога да направя-ще бъда благодарен да науча.
Преди два-три установих,че като направя снимка и я кача на компютъра,опитам ли се да я кача и в галерията-не успявам.Изписва ми следното:
PhotoPost Add Photos
No more images found.
Click here to return to main menu.
Лошото е,че проблемът не е само в нашата галерия.Пробвам да кача същата снимка и в галерията на nalov.com.
Там ми изписва следното:
Грешка
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
Евентуална причина:
Снимката която се опитвате да качите, изглежда е невалидна.
Предполагам,че проблемът идва от грешка в настройките на апарата,за това ги нулирах.Снимах с нулирани настройки и пак ми дава същите грешки при опит да кача в галерията.
Ако някой има представа за какво става дума и какво мога да направя-ще бъда благодарен да науча.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Невалидни снимки!?
Много отдавна и аз го имам същия проблем писах тук таме ама май няма раздвижване по въпроса иии снимка.бг свърши работа!

Където качеството е от значение!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не знам,при мен няма проблем,вчера качвах,даже пет наведнъж,всичко е ОК.
Камбата,
Не е от апарата.Това, което ти изписва и в двата форума ,по различен начин, общо взето
се свежда до следното:СНИМКАТА НЕ Е НАМЕРЕНА, НЕ Е ОТКРИТА-т.е. Невалидна.
Значи ти посочваш, че снимката е в еди коя си папка, но няма достъп до нея.
Или има достъп, но не е в разрешения формат - това е малко вероятно-би трябвало да ти го изпише.Остава съмнението че си зад солиден Firewall...Windows Firewall друг..например ZoneAlarm.Пробвай временно да изключиш защитната стена дай там чекни на Off.И пробвай.Пък ако е от това-после ще се направят настройки на стената.
Някой път ако cookie-тата (бисквитките) не са разрешени пак става така.Виж там в Експлорера Tools--->Internet options --->Privacy-->Advanced i t.n. да не са ти забранени.
Нзнам с какъв експлорер си, но идеята ти е ясна.
Това ако не си го пробвал -пробвай.Наистина проблема е интересен.
Не е от апарата.Това, което ти изписва и в двата форума ,по различен начин, общо взето
се свежда до следното:СНИМКАТА НЕ Е НАМЕРЕНА, НЕ Е ОТКРИТА-т.е. Невалидна.
Значи ти посочваш, че снимката е в еди коя си папка, но няма достъп до нея.
Или има достъп, но не е в разрешения формат - това е малко вероятно-би трябвало да ти го изпише.Остава съмнението че си зад солиден Firewall...Windows Firewall друг..например ZoneAlarm.Пробвай временно да изключиш защитната стена дай там чекни на Off.И пробвай.Пък ако е от това-после ще се направят настройки на стената.
Някой път ако cookie-тата (бисквитките) не са разрешени пак става така.Виж там в Експлорера Tools--->Internet options --->Privacy-->Advanced i t.n. да не са ти забранени.
Нзнам с какъв експлорер си, но идеята ти е ясна.
Това ако не си го пробвал -пробвай.Наистина проблема е интересен.
-
- ще става разбирач
Незнам къде е проблема, но преди няколко дни и моите снимки не можех да кача.
На следващия ден си се качиха без проблем. Не съм пипал никакви настройки.
И не ми е за първи път!
На следващия ден си се качиха без проблем. Не съм пипал никакви настройки.
И не ми е за първи път!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
вижте разширението на снимковия фаил:jpg или друго.Понякога точно това се бъгва и снимката все едно я няма
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа