Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

В търсене на каравана за риболов на язовир Искър
Модератор: Ачо ♣
В търсене на каравана за риболов на язовир Искър
Здравейте
казвам се Васил и съм запален по водните моторни спортове и РИБОЛОВ
във форумът съм нов член , искам да допринеса за него
като споделя опит и изживяванията си през топлите месеци на 2008
Започвам с последното място за риболов което посетих тази година
намиращо се на язовирИскър месност Филмовото къща.
Докато търсихме аз и приателката ми (която мрази риболовът но обича мене)
местенце
по язовира което да е удобно за риболов, да е прохладно за нея , да е устроено за лагеруване .... бля бля 100 неща ... знаете
Попаднахме на местен Виладжия и той запален рибар .
След кратак разговор с него разбрахме че сме намерили точно това което търсехме дори и много повече.
Митака или чичо Митко ни предложи срещу каравана на брега за 5 дни искахме , той каза по 25 на вечер да отседнеме, че му седи празна.
в неговата каравана която той беще паркирал и обособил за живот на самия бряг на язовира с изглед към Щ. Гнездо и върховете на витоша
Караваната не беше първа младост нито кой знай колко луксозна но предлагаше всичко от което имахме нужда.
носеме си малък агрегат който сложихме в ниското така че да не се чува шумът от него . В караваната имаше климатик
което особено много зарадва лубимата ми полвинка.
Аз бях очарован ог чичо Митко който освен че ми помогна да се настаниме
предложи ако имаме желание за друго място до язовира я закара кадето искаме с пикапа ...
Но наистина нямяше нужда мястото е разкошно. има и природен каменен плаш доло при водата . кадето бяха въдиците, лодката и жената.
Изкарахме си страхотна незабравима почивка там само на 55 км от София която няма да забравиме.
Хванахме риба и бронзов тен.
след като се прибрахме в София порових в нета и попаднах на сайт на Въпросната каравана
Препоръчвам ви да разгледате снимките и да посетите това разкошно местенце на Язовир Искър
снимки каравана

казвам се Васил и съм запален по водните моторни спортове и РИБОЛОВ
във форумът съм нов член , искам да допринеса за него
като споделя опит и изживяванията си през топлите месеци на 2008
Започвам с последното място за риболов което посетих тази година
намиращо се на язовирИскър месност Филмовото къща.
Докато търсихме аз и приателката ми (която мрази риболовът но обича мене)

по язовира което да е удобно за риболов, да е прохладно за нея , да е устроено за лагеруване .... бля бля 100 неща ... знаете
След кратак разговор с него разбрахме че сме намерили точно това което търсехме дори и много повече.

Митака или чичо Митко ни предложи срещу каравана на брега за 5 дни искахме , той каза по 25 на вечер да отседнеме, че му седи празна.
в неговата каравана която той беще паркирал и обособил за живот на самия бряг на язовира с изглед към Щ. Гнездо и върховете на витоша
Караваната не беше първа младост нито кой знай колко луксозна но предлагаше всичко от което имахме нужда.
носеме си малък агрегат който сложихме в ниското така че да не се чува шумът от него . В караваната имаше климатик
което особено много зарадва лубимата ми полвинка.
Аз бях очарован ог чичо Митко който освен че ми помогна да се настаниме
предложи ако имаме желание за друго място до язовира я закара кадето искаме с пикапа ...
Но наистина нямяше нужда мястото е разкошно. има и природен каменен плаш доло при водата . кадето бяха въдиците, лодката и жената.
Изкарахме си страхотна незабравима почивка там само на 55 км от София която няма да забравиме.
Хванахме риба и бронзов тен.

след като се прибрахме в София порових в нета и попаднах на сайт на Въпросната каравана
Препоръчвам ви да разгледате снимките и да посетите това разкошно местенце на Язовир Искър
снимки каравана

Последно промяна от bacoto на Вто Май 05, 2009 11:00 pm, променено общо 1 път.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: В търсене на каравана за риболов на язовир Искър
видях саита-караванката е супер но никаде не видях телефон.дали случаино не го знаеш?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- malkia_joro
- разбира нещата
На страницата горе в дясно има бутон ПОЗВЪНИ и там излиза този номер +359888732814toxin34 написа:видях саита-караванката е супер но никаде не видях телефон.дали случаино не го знаеш?
Предлагат и вила за десет човека http://vilata.org/?page_id=2
Красотата на живота е в това,че продължава.

Колега добре дошъл във форума
.

Никога на колене пред когото и да е.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре дошъл колега,
страхотна реклама, но поне си се постарал да я поднесеш, както трябва.
Нямаш ли снимки от незабравимата почивка, ще се радвам споделим с теб преживяването.
страхотна реклама, но поне си се постарал да я поднесеш, както трябва.
Нямаш ли снимки от незабравимата почивка, ще се радвам споделим с теб преживяването.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Тука замириса на реклама
-пуснато във фишинг манията:
Здравейте
Казвам се Васил от София
искам да споделя поледното си перживяване на яз. Искър месност
Филмовата къща.
взех си почивка и се приготвих за риболов. Но този път въникна пробем жена ми заяви че няма да седи сама 4 дни и въпреки че не обича до седи по язовирите този път дойде дори тя избра местото от което бях най възхитен.
Беще търсила нещо като за нея да има удобства да е прохладно и разбирасе за е до вадата заради мене .
от нейна приателка беше чула за каравана под наем в самия двор на филмовата къща намерихме обявата в сайт от там взехме и телефона
на Собсвеника чичо Митко който беше изключително любезен и ни помогна със всичко, жена ми беше много доволна аз доволно си починах и налових риба. до караваната има каменен плаж и место за лодката. ето и обяватаhttp://vilata.org/?page_id=6
желая успешен риболов на всички запалени рибари този сезон и бронзов тен на всички мацки

Здравейте
Казвам се Васил от София
искам да споделя поледното си перживяване на яз. Искър месност
Филмовата къща.
взех си почивка и се приготвих за риболов. Но този път въникна пробем жена ми заяви че няма да седи сама 4 дни и въпреки че не обича до седи по язовирите този път дойде дори тя избра местото от което бях най възхитен.
Беще търсила нещо като за нея да има удобства да е прохладно и разбирасе за е до вадата заради мене .
от нейна приателка беше чула за каравана под наем в самия двор на филмовата къща намерихме обявата в сайт от там взехме и телефона
на Собсвеника чичо Митко който беше изключително любезен и ни помогна със всичко, жена ми беше много доволна аз доволно си починах и налових риба. до караваната има каменен плаж и место за лодката. ето и обяватаhttp://vilata.org/?page_id=6
желая успешен риболов на всички запалени рибари този сезон и бронзов тен на всички мацки
Марко лошо няма,ама колегата да си беше писал,че пуска рекламаMarco Polo написа:Писал е човекът, няма лошо... Всеки сам си прави сметката, в края на краищата...
Ако някой беше питал за места по Искъра - отговорът щеше да е на място.
Да не се пеним за глупости, смятам да не пипам темата...

-
- фен клуб-скобар
Според мен ,всяка информация за бунгала ,магазини и др. ,не трябва да се счита ,че е реклама.
Пък всеки сам си преценява после.
За тази каравана ,за себе си решавам .....скъпа ми е , и край.
Но на някой друг ,може да свърши работа.
Пък всеки сам си преценява после.
За тази каравана ,за себе си решавам .....скъпа ми е , и край.
Но на някой друг ,може да свърши работа.
Здавейте
В отговор на коментарите . да ви поясня .
На язовира ходя от 10 години .
там имам страшно много преживявания и то не само на къщата на чичо Митко.
Познавам повечето вила-джии.
в тази местност има 2 хотела , Водопадите и Аазура и много други вили който се дават под наем.
разбирасе на различни цени и различни условия за ползване.
Избрах да пиша за вилата на митака по две причини .
При него винаги съм изкарвал страхотно той е стар рибар. и обича историите си.
когато съм му на гости винаги ме е посрештал сърдечно , никога те ми и отказвал гостуване при него.
Втората причина е че познавам сина му който направи сайта. аз просто му подадох едно рамо
като разкажа за преживяванията си там. (а и се оказа че писането и споделянето ми носи удовоствие)
Цените са нормални , за хората който овбичат скомноста е подходяща паладка на брега .
за тези който обичат да си угаждат като мене там е страхотно.
Смятам да разказвам за язовир искър и вилата на митака по различни тематични форуми, Но с различни истории, и за различни риболовни места по язовира .
Считам че начинанието ми е полезно за всички дори и за мен.
Успешен риболов колеги.
В отговор на коментарите . да ви поясня .
На язовира ходя от 10 години .
там имам страшно много преживявания и то не само на къщата на чичо Митко.
Познавам повечето вила-джии.
в тази местност има 2 хотела , Водопадите и Аазура и много други вили който се дават под наем.
разбирасе на различни цени и различни условия за ползване.
Избрах да пиша за вилата на митака по две причини .
При него винаги съм изкарвал страхотно той е стар рибар. и обича историите си.
когато съм му на гости винаги ме е посрештал сърдечно , никога те ми и отказвал гостуване при него.
Втората причина е че познавам сина му който направи сайта. аз просто му подадох едно рамо
като разкажа за преживяванията си там. (а и се оказа че писането и споделянето ми носи удовоствие)
Цените са нормални , за хората който овбичат скомноста е подходяща паладка на брега .
за тези който обичат да си угаждат като мене там е страхотно.
Смятам да разказвам за язовир искър и вилата на митака по различни тематични форуми, Но с различни истории, и за различни риболовни места по язовира .
Считам че начинанието ми е полезно за всички дори и за мен.
Успешен риболов колеги.
снимки от преживяванията там ще се качат на сайта а само тази година съм бил там 8 пъти 4 пролета и 4 тези месеци.
имам доста снимки и весели моменти и доста риба .
Свободата на словото е възможност веки да може да избира сам.
имам доста снимки и весели моменти и доста риба .
Свободата на словото е възможност веки да може да избира сам.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
bacoto написа:
Докато търсихме аз и приателката ми (която мрази риболовът но обича мене)местенце
по язовира което да е удобно за риболов, да е прохладно за полвинката ми , да е устроено за лагеруване
след като се прибрахме в София порових в нета и попаднах на сайт на Въпросната караванa
Малко след това обясняваш, че се познавате одавна???