Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Добревци
Модератор: Paublo_Eskobar
Яз. Добревци
В събота ходихме на Добревци,кълве здраво-каракуда.Шаран и амур ще пуснат след 10.07,каза собственика,като шаранчетата ще са по 1кг/+ -около 10 000 бройки.

-
- фен клуб-скобар
Re: Яз. Добревци
Къде е този язовир при селото някъде ли ( верно, че съм от местноста ама не съм ходил ) да не е на Орешенския
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Е, то май някои го наричат и Орешенския. Във всеки случай, за там става дума.vlado-fidera написа:Къде е този язовир при селото някъде ли ( верно, че съм от местноста ама не съм ходил ) да не е на Орешенския
Малко съм учуден, че не си ходил, той си е класика за района от десетки години, за съжаление през повечето време все беше забранен.
Миналата година без риба не оставах, имаше много шаранчета, а и каракуда.
Тази година още не съм ходил, носеха се слухове, че Спас вече не го стопанисва, ама явно още е той.
Колега, а какви ще са условията след като ги пусне тия риби, пита ли го?
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- фен клуб-скобар
еми като няма кой да ме заведе-баща ми не е рибар сам няма как(бе има с колелото някакси ще се придвижа).Димо Генчев написа:Е, то май някои го наричат и Орешенския. Във всеки случай, за там става дума.vlado-fidera написа:Къде е този язовир при селото някъде ли ( верно, че съм от местноста ама не съм ходил ) да не е на Орешенския
Малко съм учуден, че не си ходил, той си е класика за района от десетки години, за съжаление през повечето време все беше забранен.
Миналата година без риба не оставах, имаше много шаранчета, а и каракуда.
Тази година още не съм ходил, носеха се слухове, че Спас вече не го стопанисва, ама явно още е той.
Колега, а какви ще са условията след като ги пусне тия риби, пита ли го?
иначе как бяха условията 3 лв. на човек и рибата не се плаща ли? Така май ми казаха

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
иначе как бяха условията 3 лв. на човек и рибата не се плаща ли? Така май ми казаха[/quote]
Ами, той колегата Георги Н. съвсем скоро ми каза, май точно такива условия, ама аз забравих
Така или иначе, нали от 10.07.2008 ще е друго, доколкото става ясно.
Не е далече за колело, става и като за разходка, мога да те светна и за пряк път, щом си с колело
Ами, той колегата Георги Н. съвсем скоро ми каза, май точно такива условия, ама аз забравих

Така или иначе, нали от 10.07.2008 ще е друго, доколкото става ясно.
Не е далече за колело, става и като за разходка, мога да те светна и за пряк път, щом си с колело

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Досега се плащаше 3лв. на човек,а след като ги пусне пак 3лв.,но си плащаш -шарана и амура незнам по колко ще ги дава.Заслужава си да се ходи-правиш си кефа
Още си е стария собственик,не е сменен-секи говори каквото му падне и аз бях чул че друг го стопанисва но нее така
до колкото знам и аз на него му викаха "орешенския", но аз го зная като добревци.
Довечера ще кача снимки!
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Веше яка жега и си тръгнахме,останахме без вода,а рибата продължаваше да кълве

Още си е стария собственик,не е сменен-секи говори каквото му падне и аз бях чул че друг го стопанисва но нее така

до колкото знам и аз на него му викаха "орешенския", но аз го зная като добревци.
Довечера ще кача снимки!

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Веше яка жега и си тръгнахме,останахме без вода,а рибата продължаваше да кълве

- георги н.
- ще става разбирач
Да заместа колегата ceckoov .Тая седмица пак сме там, ще вземем и цифрата та да спретнем едно разказче от гьола. А и получих инфо че гюола вече не е частен така че ако мине вече бившя собственик и иска такса може и да го поокъпем (защото инфото е че не е негов от доста време а само дебне да вземе кинтите на хора незапознати със статута на язовира)
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
- георги н.
- ще става разбирач
На язовира не е зарибявано въобще , явно арендатора е рода с Александър Томов. Но пък се оказа че още е концесионер на гьола , така ми казаха от ИАРА Ловеч (за което благодаря на vlado-fidera ) Поради надеждите за зарибяване се бяхме подготвили за шаранджийси риболов :

ама артилерията си остана безмълвна
Появи се и вятър и тая капка направо преля чашата.Целия улов беше Общо 5 каракудки

освободени впоследствие освободени от отговорност

и един огромен костур заради който сега сигурно ме издирват от грийнпийс заради евтаназията която му приложих

и май както се случва напоследък си тръгнахме с празни ръце

ама артилерията си остана безмълвна

Появи се и вятър и тая капка направо преля чашата.Целия улов беше Общо 5 каракудки

освободени впоследствие освободени от отговорност

и един огромен костур заради който сега сигурно ме издирват от грийнпийс заради евтаназията която му приложих

и май както се случва напоследък си тръгнахме с празни ръце

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- фен клуб-скобар
Иначе хубав язовир може да стене от тоя ама сега е пущиняк. Ебаси лъжците (ти си зариби и пак си печели от това, ако някой иска да вземе рибата ще си плати, а не само да събираш такса и да чакаш поредните жертви
) Днес ходих да се запозная с момчетата, че ме викаха и ми беше приятно да си побъбрим

его и тоя пущиняк, мишка такава. Искефи ме как колегата докато му беше в гръб как се канеше да го ритне отзад

ето го и гооолемия рибок заемаш цялата снимка
. Как не се изредихме всички да се снимаме. Поне правим реклама на водоема

его и тоя пущиняк, мишка такава. Искефи ме как колегата докато му беше в гръб как се канеше да го ритне отзад

ето го и гооолемия рибок заемаш цялата снимка