Колеги кажете кво стаа на пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Thunder
новобранец
новобранец

Колеги кажете кво стаа на пясъчник

Мнение от Thunder »

Колеги дайте малко инфо за Пясъчник ако е ходил някои кво излиза и къде горе долу
10х
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Айде колеги , сипвайте инфо ,че на 28 заминавам там за 7-8 дни и искам и аз да съм подготвен както колегата . Може да направим среща няква там на форума :D .
Клавиатура риба не лови!!!
Thunder
новобранец
новобранец

Мнение от Thunder »

Kolega sq mislim da hodim s prispivane i zatva iskam da znam gore dolu kvo izliza i kak da se podgotva makar che dobre poznavam Pqsachnik i znam kakvo da tursq no iskam malko prqsno info za tama :)
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Много вода и кал - малко риба - предимно каракуда. Не съм чул или видял някой да е извадил шаран.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

за яз.Пясъчник

Мнение от lz1igr »

Вчера бях там.Кълве каракуда на жито,а до червен червей не може да се докопа от слънчеви риби.Костура се хваща на малка рибка и червен червей.Излиза и червеноперка на жито,но трябва мястото добре да се подхрани-направих това с жито.Другите видове риба сякаш ги няма.Много важно е колега къде ще застанеш.Аз бях под паметника-откъм Беловица,но пътя до там е отвратителен-коловози,дълбоки локви с изненади и тн.Мисля,че за такъв дълъг излет ще е по-добре откъм Елешница или малко преди стената.Желая ти успех и наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”