Размисли и старсти!!!!!!!!!!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Размисли и старсти!!!!!!!!!!!

Мнение от yzyna »

След като прочетох темата за един успешен пастървов риболов,направо занемях.При употребата на 3-стели и 2-полмарита ме удари съвестта.Какво аджеба такива лайнари като мен правят та да има рибни ресурси и за младото поколение?????????Ами с две думи май-май нищо!!!Но защо така се получава?Защо гледаме на рибите като противник?Противник който неможе да се защити?Защо?Мога да кажа за мен си,че от както чета в този и други форуми съм станал май-малко по човечен.Бил съм и аз на мястото на такива хора и мога да кажа че малко или много съм избрал моят път,и не се срамувам да вървя по него,не че и аз не съм правил грешки,но нали са казали хората ..........по добре късно отколкото никога!!!!!!!!!Та мисълта ми е .........едни хора се опитват да съберат пари за зарибител,а други в съшият този момент се опитват всячески да обезрибят това което имаме.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Размисли и старсти!!!!!!!!!!!

Мнение от muerter »

Подобни теми не са успешен риболов,а за раздел "пьлен фризер".
Няма пари,гладен сьм,дьржавата е виновна.Това ще са само част от оправданията на подобни хора.
Всичко опира до сьзнанието на човек.Лошото е че на този етап такова чудо у повечето Бьлгари нема.Било то за риболов,околна среда,манталитет на шьофиране и много други.
Е да де ама що да не си напьлня фризерчето и да дам на комшията,вместо да си пускам рибата.Кои ще ми повярва,как ще кажа иначе че сьм голям рибар.Сигурно това си мисли някои колега,докато пьлни чувала с вид които скоро ще бьде вписан в изчезващи видове.
Точно за това иде реч.Манталитета и хората които не си вьршат работата,в случая проверяващите.Щото ако те лепнат в момента в които снимаш 30 изкормени маломерни риби,и ти треснат един акт 500 лв.Поне ще се замислиш следващият пьт,ако има такьв.
В един друг форум,колега беше писал "Обичам Родината,мразя дьржавата" бих допьлнил мразя хората които не се замислят за утре,за бьдещето на тая страна и децата ни.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Хм тва простотията край няма, пък за тая тема вече веднъж писах, че може и да е шанаджийска. БГ прототипи!!!!!!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

yzyna написа:Мога да кажа за мен си,че от както чета в този и други форуми съм станал май-малко по човечен.Бил съм и аз на мястото на такива хора и мога да кажа че малко или много съм избрал моят път,и не се срамувам да вървя по него,не че и аз не съм правил грешки,но нали са казали хората ..........по добре късно отколкото никога!!!!!!!!!
И аз мога да го кажа и за мен.Срам ме беше да си прикача долната снимка,заради начина по който държа шарана.
Откакто съм регистриран тук,доста се промених!Още ме яд,че този шаран си го запазих,а не го пуснах :oops:
Изображение
А да тръгнеш да се хвалиш с подобно изтребление на пъстърви,това вече направо си е за :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Извинявам се за раздела в който съм пуснал темата,моля да бъде преместена на правилното място!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”