Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за яз.Йовковци
Модератор: sapuna
- turing
- вече хвърля и на тежко
инфо за яз.Йовковци
здравейте колеги. на 17.07.08 ще пътувам към язовира но ми е нужна малко помощ за положението там. на какво мога да се надявам при престоя си от четири дни, за повече нямам възможност.всякаква информация ми е от полза за язовира и риболова по него. разрешено лие за лодки с бензинов мотор нали е вододайна зона. абе въобще всичко ако може
. благодаря ви предварително

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: инфо за яз.Йовковци
Здравей колега ще се опитам да ти помогна язовира е забранено влизането с лодки , (можеш да влезеш колкото да си разпънеш въдиците и да намериш дълбочина)Тъкмо зъннах на едни приятели който са от понеделник там имат 3 извадени шарана.Червеноперка можеп да си наловиш много след обилно захранване.Препоръчвам ти местата от моста в дясно ако ще си за шаран , разпъва се на около 200 метра в реката.За още подробности питай тук съм
- turing
- вече хвърля и на тежко
благодаря за инфото колега
----------------
Не се научихте да спазвате правилата на форума!!!
Местя темата в точния раздел!
@sapuna
----------------
Не се научихте да спазвате правилата на форума!!!
Местя темата в точния раздел!
@sapuna
струва ми се че се запознахме в рибарския магазин днеска и аз имам нужда от инфо как вървят нещатата на този готин язовир колега от Варна съм и сам на язовира от понеделник ако има нещо ще те информирам утре отивам на цонево дано да имам кво да напиша
- maranzika
- сериозен играч
Ами аз доста народ видях събота и неделя,но не видях някой да е хванал МНОГО.Аз търсих щуката,ама нъцки.А за шарана си трябва разпъване с лодка и висене минимум 3 дена.Ето за тези места над моста ти говори колегата :Червеноперка можеп да си наловиш много след обилно захранване

Наслука!
- turing
- вече хвърля и на тежко
мерси за снимковите пояснения колега. ще са ми от голяма полза.аз ще съм три четири дни там и се надявам най вече на хишника
от всичко което изчетах писано за този язовир не останах с големи надежди за улов но при мен по важна е почивката с приятна компания на такова райско местенце.а иначе за спорта ще пообиколим а знаеш ли 

Здравейте колеги, утре заминавам за яз. Йовковци и ще бъда на х. Пристан в балкана. Няма да имам време за шаран, така че ако може някой да ми каже на каква риба да наблегна, примерно с фидер дали имам някъкъв шанс. Ще си нося и спинига има ли смисъл да мятам железа, пластмаси и т.н. Никога не съм ходил на този язовир и незнам никакви места, дали има хубави места около тази хижа. Предварително благодаря на отзовалите се.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Свари си жито,сложиш ли бял или торен само слънчевки.Иначе при добра захранка бабушка,незнам що и викат червеноперка.На местата от снимката (сипея) на подвижна около 4-5метра дълбочина.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- maranzika
- сериозен играч
Здравей колега.Ако не се лъжа тази хижа е в Шилковци.Там има хубави места в самият ръкав.Спорен е въпроса ,дали е разрешен ръкава,но не съм чул някой да са го изгонили пазачите.Ако успееш да станеш рано сутринта(между 6,00 и 9,00ч.) или вечер има смисъл да вземеш спининга.Но през деня не вярвам нещо да удари.С добра захранка се ловят хубави червеноперки,но търси дълбочина над 3м.Наслука!И аз съм на язовира от петък. 

Благодаря колега за съвета, аз житото съм го приготвил, ще взема някаква хубава захранка за мирни риби и ще ги мъча. Ще се хваля после като се върнамайсторчето страхил написа:Свари си жито,сложиш ли бял или торен само слънчевки.Иначе при добра захранка бабушка,незнам що и викат червеноперка.На местата от снимката (сипея) на подвижна около 4-5метра дълбочина.

Прав си колега хижата е точно там, аз говорих със собственика на хижата и каза за ръкава, че бил разрешен. А за спининга просто няма да пропусна да не отида и, ако можеш да ми кажеш и за някаква рекичка наоколо ще съм ти много благодарен, видях някъде че си писал за една рекичка но не мога да се ориентирам къде се намира, а пък може и някъде да се засечем и да се запознаемmaranzika написа:Здравей колега.Ако не се лъжа тази хижа е в Шилковци.Там има хубави места в самият ръкав.Спорен е въпроса ,дали е разрешен ръкава,но не съм чул някой да са го изгонили пазачите.Ако успееш да станеш рано сутринта(между 6,00 и 9,00ч.) или вечер има смисъл да вземеш спининга.Но през деня не вярвам нещо да удари.С добра захранка се ловят хубави червеноперки,но търси дълбочина над 3м.Наслука!И аз съм на язовира от петък.

- maranzika
- сериозен играч
Реката е Веселина и тя дава началото на Йовковци.На теб ще ти е на около 3 км.Но там "царува"
Гео Дундаров.Трудно ще стигнеш до нея без да знаеш пътя.С кола не става.Но не знам какво ще търсиш по нея.Сега е много малка и има само малки кефалчета и мренчета.А надолу към язовира е лесна за стигане.Тя постепенно преминава в язовира и има там всякаква риба.Не си губи времето там.
Мястото ти е на Шилковци.Няма да съжаляваш.