Инфо за Дунав около Видин?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

zari
новобранец
новобранец

Инфо за Дунав около Видин?

Мнение от zari »

Колеги ако може някои да ми даде инфо за Дунав в района на Видин.Интересуват ме добри места за през нощта за сом и бяла мряна.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Зари, вече ти отговорих в другия форум, но ще го направя и тук: най-напред виж подфорума "Къде кълве в момента", тема "Дайте малко инфо за р. Дунав".
В общи линии нощния риболов там е доста слаб в момента. Информациите са повече от лоши - нито сом, нито мряна. Иначе места има, ама като няма риба... Пробвай местата известни в града под следните имена: "Колодрума", "Кръвта", "Кръстовите върби", "120" (към шлеповете и крана), "Млекото", "Варовия възел". Дано имаш успех!!!
Аз лично днес се прибирам във Видин, но мисля да се отдам на скобарите и покрай тях да си опитам късмета за някой амур или мряна, но през деня :wink:
zari
новобранец
новобранец

Мнение от zari »

Stefko благодаря за отговора.надявах се точно ти да ми отговориш защтото сам чел твои мнения и сам сигурен че си компетентен по въпроса.Преди две седмици бях на риболов при с.Ясен.Резултата е две бели мрени 2.5 и 1.3 кг. през нощта на конощип.Надеждата умира последна :D .През нощта тръгвам за видин :D
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

За местата около Ясен информацията ми е нищожна... Аз лично никога не съм ходил там :oops: :oops: За хубави мрени чух около Ново Село, но през деня - излизали на мамките за скобар :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”