Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

лепене на студиопор
Модератор: emo vasilev
- patter
- вече хвърля и на тежко
лепене на студиопор
Дълго се чудих дали да пусна нова тема или да пиша в някой от старите ... и накрая реших да е нова тема.
Вчера рано сутринта на сънена глава направих една простотия - реших да се подпра на хладилната чанта, че да ми е по-лесно да излезна от палатката ... резултата е счупен капак. Добре че е малката 'чанта', но пак си е загуба. Сега умувам как да зелпя судиопора (така и не се научих как се изписва). Можете ли да препоръчате някакво лепило ?
Вчера рано сутринта на сънена глава направих една простотия - реших да се подпра на хладилната чанта, че да ми е по-лесно да излезна от палатката ... резултата е счупен капак. Добре че е малката 'чанта', но пак си е загуба. Сега умувам как да зелпя судиопора (така и не се научих как се изписва). Можете ли да препоръчате някакво лепило ?
- nikidilov
- ще става разбирач
Re: лепене на студиопор
Стиропора можеш да го залепиш със силикон-прозрачен като за стъкла,С-200,има и едно лепило за стиропор,не се сещам точно за него,силикона е бетон,не знам пластмасата строшена ли , там е малко по трудно.
- malkia_joro
- разбира нещата
- patter
- вече хвърля и на тежко
Re: лепене на стиропор
Няма пластмаса. Ползвам кашонче от чист стиропор около 20мм.
ТОва което ме притеснява са съставките на лепилата. Ще се пробвам с това лепило за рани от линка
ТОва което ме притеснява са съставките на лепилата. Ще се пробвам с това лепило за рани от линка

Re: лепене на студиопор
Колега вземи си парче фибран 2 или 3 см дебелина и си изрежи капака наново. Така съм правил ремонт на руска хладилна чанта страдаща от същото счупване.