Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Още един приятен и успешен риболов !!!
- krokibg
- учете се от него
Още един приятен и успешен риболов !!!
Със няколко колеги,се уговорихме да направим двудневен риболов на яз.Кърджали на тролинг.И така,в събота сутринта бяхме на хижа Боровина,където си взехме една стая и пуснахме лодката пред нея.Имаше около петнадесет лодки,но извадените риби бяха малко и то до 2кг.Аз,както и по рано бях споделил че този сезон,искам да намеря сомския воблер на който да удрят само сомове и големи бели риби
Е,намерих го
Завършихме риболовния ден в събота със 1бр сом 5 кг и три бели риби -2.200 извадена от колегата със който бяхме в лодката и две 3.800 и 4 кг.бях особенно изненадан от това че въпросния воблер,показа много добри качества и макар външно да е грозен и несъразмерен,всичките удари бяха само на него и бяха направо зверски.Имах още няколко удара,при които направо пръчката се огъваше до водата,но се откачаха.На другия ден обаче,извадихме само едно сомче 2кг,което веднага беше снимано и освободено.Ето и снимките на рибите като на едната,се вижда и воблера на който удряха рибите.Слуд някой ден,ще има и пълни обяснения за модела - име,дължина,грамаж и т.н.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Още един приятен и успешен риболов !!!
Ми избиага дремката от тези снимки бе Кроки.Чудесии сте правили,браво и успехи за напред.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля
Ехе доста е угоен сома браво.Виждам ,че воблера е черен или се лъжа ? 

Браво Любак! Днеска смятах да ти се обадя да те питам нещо ама ми падна батерията!Иначе , както винаги показваш , че си майсторче! 

TICA FAN
-
- учете се от него
Белите риби са на ръба някои мои приятели , фенове на този вид риболов ,на "тролинг" , да откачат
Браво , голямо разпускане и удоволствие от излета ще да е било , другия тролинг още по-така

Браво , голямо разпускане и удоволствие от излета ще да е било , другия тролинг още по-така

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво пак за завист(благородна) май е работата.Успехи и занапред!

Където качеството е от значение!
- krokibg
- учете се от него
Много ме дразни бавната ми връзка и мудното качване на снимките.Имам още някоя снимка от тролинга в събота и неделя но ме мързи да ги качвам.Много дребни сулки се изваждат и прибират от колеги и дано да спрат да ги взимат.Някой се възмутиха от факта че съм пуснал малкото сомче - 1.800 гр и ми развалиха настроението и отнесоха няколко псувни.Имало човек който давал по 40-50 лв за бройка над кило и половина.Те после съжалиха че изобщо отвориха дума по въпроса но грешката им излезе солено.Извадих и две маломерки/бели риби/ на други дребни воблерчета които пробвах но само дребосъци удрят на тях.Очаквайте тази есен,когато завърши сезона и си направя равносметката да ви изтипосам на готово доста нови-работещи воблери,за да несе налага да ги търсите - кой работи и кой не.Гледам другите колеги как и на какво ловят и мисля че ще има много информация която ще обобщя и кача във форума,за ужас на тези дето знаят разни тайнички и ги крият
Ако се лови със отбрани воблери,ще се хващат само големите риби.Очаквайте скоро повече и по подробна информация за волерите/нови модели/ които съм купил,пробвал и са дали добри резултати.Дано само магазинерите да не вземат да вдигнат пак цените че те само това чакат,да има търсени модели и да им вдигнат цената за да правят повече пари.Поздрав и успех на всички 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздрави за успешния риболов и от мен. Едно ме интересува, бялата по кое време удари?
Много успехи и за напред.
Много успехи и за напред.
Чудесен и полезен излет Любо.Пожелавам ти и следващите да са такива.Колкото до дюзена,то си е казано-голяма въдица за голяма риба.Наслука.
-
- разбира нещата
Страхотен репортаж, направили сте страхотен излет .

-
- разбира нещата
Поздрави за чудесния излет Любо
Важното е че си им набарал цаката и следващият път ти пожелавам пълно разбиване 

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Браво Любо,направили сте си готеното,продължавайте.Аз такива големи не съм ловил,сигурно е страхотно преживяване,като знам на една кая от 200гр как се радвам,или пълно чепаре....
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Браво Любак за добрите риби! Дано имате слука и с Митев, че и по-големи да наловите!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"