Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Нови Хан 6.07.2008
Нови Хан 6.07.2008
След гърмежите в четвъртък и бягството ми по пътищата, беше ясно, че на Чепинци няма да рискувам да настъпя някоя мина и се чудех къде да си отдъхнем през уйкенда.
Бях решил до яз. Искър да видя какво е положението, но съпругата изведнъж и се прищяло да си хапне шаран и ме хвърли в тъча. Не можех да не и донеса шаран, защото е в 9-ия месец. Пък и не ставаше да е някъде надалеч. Та след кратък размисъл реших: отиваме на панчарево на разходка и после минаваме през Метро за някой шарко и мисията изпълнена.
Обаче по пътя с комшията решаваме друго. Бяхме чували за платеното на Белопопци и този на Нови Хан, но прясна информация нямаме. Та минаваме през Нови Хан и ако не ни хареса отиваме на Белопопци. Пристигхахме към 7:30 часа и решихме да останем на Нови Хан. Язовирчето не е много голямо, дълбочината е около 1.50м и стои едно такова мътно. Има доста дървета и сянка и природата е красива. Има и кръчма с бира и кебапи и т.н. Чудно за почивка и разпускане.
Ето какво представлява язовирчето.

Ловихме на плувка и дъно на царевица и резултатът беше по две шаранчета на човек.
Ето ги моите.

Неприятното е, че се хващаха/може би над 30бр./ шаранчета около педя.
Ако някой го интересуват условията:
8лв. на пръчка.
Можеш да вземеш до три екземпляра
Каракуда и други плевелни няма ограничение.
Очаквах рибата да мирише, но се оказа с превъзходни вкусови качества.
Бях решил до яз. Искър да видя какво е положението, но съпругата изведнъж и се прищяло да си хапне шаран и ме хвърли в тъча. Не можех да не и донеса шаран, защото е в 9-ия месец. Пък и не ставаше да е някъде надалеч. Та след кратък размисъл реших: отиваме на панчарево на разходка и после минаваме през Метро за някой шарко и мисията изпълнена.
Обаче по пътя с комшията решаваме друго. Бяхме чували за платеното на Белопопци и този на Нови Хан, но прясна информация нямаме. Та минаваме през Нови Хан и ако не ни хареса отиваме на Белопопци. Пристигхахме към 7:30 часа и решихме да останем на Нови Хан. Язовирчето не е много голямо, дълбочината е около 1.50м и стои едно такова мътно. Има доста дървета и сянка и природата е красива. Има и кръчма с бира и кебапи и т.н. Чудно за почивка и разпускане.
Ето какво представлява язовирчето.

Ловихме на плувка и дъно на царевица и резултатът беше по две шаранчета на човек.
Ето ги моите.

Неприятното е, че се хващаха/може би над 30бр./ шаранчета около педя.
Ако някой го интересуват условията:
8лв. на пръчка.
Можеш да вземеш до три екземпляра
Каракуда и други плевелни няма ограничение.
Очаквах рибата да мирише, но се оказа с превъзходни вкусови качества.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Нови Хан 6.07.2008
Браво колега готини шарковци сте си хванали
!Шаранчетата на плувка ли ги хванахте или на дънните?

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
браво 

И на двете резултата е идентичен. Само дето на плувката удоволствието е по-голямо.!Шаранчетата на плувка ли ги хванахте или на дънните?
На дъно слагах по две царевици с идея да отсея дребосъка, но уви.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добри шаранчета и красиви
Брависимо

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Там па от кога може да се взима до 3 екземпляра , по принцип няма ограничение , а собственика пуска малко риба и много бързо се излавя.Преди беше до 3 дни след пускането на рибата се ловеше до 3 риби , защото много кълвяха , иначе след това няма проблеми , а колкото до малките шаранчета те са си от 2 години , постоянно кълвящи . Иначе рибата много мирише сига да се застои малко аз от там и пастърви имам и бяха отврат на вкус , а иначе шаркото е добре , защото не се застоява дълго

-
- вече хвърля и на тежко
малко много са парите но си заслужава 

marinov написа:малко много са парите но си заслужава
С теб съм !

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...