По новините- яз. "Кърджали"

Модератор: sapuna

Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

По новините- яз. "Кърджали"

Мнение от shefa »

Гледах един репортаж по новините на Канал 1 за яз. Кърджали. В него казаха, че в язовира живеели сомове- гигантиИзображение. Също така похвалиха язовира с рибното богатство, което има и с голямата посещаемост от старна на риболовците, както от България така и от чужбина.
Та искам да ви попитам това със сомовете дали е вярно. В репортажа казаха, че след тия слухове( за сомовете- гиганти) броят на риболовците по бреговете на язовира нараствал неимоверно- интересното беше, че даваха все риболовци с телескопи, щеки, мачове, а не показаха един майстор-сомаджия.
На слука!!!Изображение Изображение
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Ааа аз още не съм се запалил по риболова с кльонкИзображение Бих гледал само как го правите поне за сега- страх ме е да не напълня гащите при вида на някое чудовищеИзображение
Иначе наистина Румънците имат риби- чувал съм го от рибари, които са ходили да риболовстват по румънските бреговеИзображение
На слука!!! И само големи сомове!!! Ще хване този, който ходи!!!!Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Това за сомовете е вярно , ама че имало много риба...Местните и видяxа сметката с мрежи.Останали са само сомове и толостолопи ,че късат мрежите.Иначе тази година с клъонк извадиxме за 2 дни 3 сома-7,5;6,5 и 4 кг.Закачиxме и нещо много яко , щеше да потопи лодката ама се откачи.После стана пълно мъртвило ,xодиxме още 2 пъти ,но само няколко почуквания.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”