Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Там в планината
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Там в планината
Здравейте колеги.
След края на работната седмица направо не ме свърташе и след кратко събиране на багаж и забравяне на куп неща се натоварих и отпраших към заветната цел - планината и удоволствието да нямам обхват
За 1 час в петък вечерта направих 4 прилични кефала , като малките незнайно защо не гонеха
В събота сутрин най-накрая се осъществи съвместния риболов с баща ми по реката
В 8:30 ( както се оказа после - твърде късно) бяхме на реката и докато сглобявам пръчката и връзвам вирбел пред мен една балканка със средни размери
щастливо си полпяскваше на повърхостта
На 3 -тото замятане посока огромен камък в средата на реката пръчката оживя
и първия сладур се запремята

Взел си поука от забележките на колегите изобщо не изкарах рибката от водата ... бързи снимки ( къде сполучливи - къде не) я освободих да разте

Последваха няколко празни удъра , и няколко съпорта на блесната от пъстърви същия калибър в съседните 2 вира
Продължих на горе срещу течението и в един каменист и сравнително плитък вир - първо хвърляне

Снимки и ...

След 2 хвърляния към началото на вира отново удър и ...

и на нея и се случи това което се случи и на другите 2

Но до тук с хубавото
Изведнъж реката почна да си променя цвета, влачеше листа и се покачи с около 20 -30 см ... и край с риболова.
Турбините на ВЕЦ -а заработиха и всичко приключи.
Поупорствах до 12 без удър дори и реших да сменя мястото от река на водоем
от 13 до 16:30 реализирах 12 добри кефала като имах поне над 50 удъра .. за съжаление фотото остана в колата ...
Към 17 ч прибрах баща ми от реката отчела се с 6 пъстърви (само една около 30 см ) и след това се насочих към една вила над Асеновата крепост с цел
Ергенско парти на добър мой приятел. не ме питайте какво стана там - нищо не помня.
В неделя пропуснах риболова заради обясними причини като махморлук , виене на свят и сън
Но не мога да кажа , че не съм доволен .. дори напротив
Само да спомена примамките.. по реката Партен Мартин 4 -ка , на водоема Салмо тини Ред тайгър
На слука на всики
След края на работната седмица направо не ме свърташе и след кратко събиране на багаж и забравяне на куп неща се натоварих и отпраших към заветната цел - планината и удоволствието да нямам обхват

За 1 час в петък вечерта направих 4 прилични кефала , като малките незнайно защо не гонеха

В събота сутрин най-накрая се осъществи съвместния риболов с баща ми по реката

В 8:30 ( както се оказа после - твърде късно) бяхме на реката и докато сглобявам пръчката и връзвам вирбел пред мен една балканка със средни размери
щастливо си полпяскваше на повърхостта

На 3 -тото замятане посока огромен камък в средата на реката пръчката оживя

Взел си поука от забележките на колегите изобщо не изкарах рибката от водата ... бързи снимки ( къде сполучливи - къде не) я освободих да разте
Последваха няколко празни удъра , и няколко съпорта на блесната от пъстърви същия калибър в съседните 2 вира

Продължих на горе срещу течението и в един каменист и сравнително плитък вир - първо хвърляне
Снимки и ...
След 2 хвърляния към началото на вира отново удър и ...
и на нея и се случи това което се случи и на другите 2

Но до тук с хубавото

Изведнъж реката почна да си променя цвета, влачеше листа и се покачи с около 20 -30 см ... и край с риболова.
Турбините на ВЕЦ -а заработиха и всичко приключи.
Поупорствах до 12 без удър дори и реших да сменя мястото от река на водоем

от 13 до 16:30 реализирах 12 добри кефала като имах поне над 50 удъра .. за съжаление фотото остана в колата ...
Към 17 ч прибрах баща ми от реката отчела се с 6 пъстърви (само една около 30 см ) и след това се насочих към една вила над Асеновата крепост с цел
Ергенско парти на добър мой приятел. не ме питайте какво стана там - нищо не помня.
В неделя пропуснах риболова заради обясними причини като махморлук , виене на свят и сън

Но не мога да кажа , че не съм доволен .. дори напротив

Само да спомена примамките.. по реката Партен Мартин 4 -ка , на водоема Салмо тини Ред тайгър

На слука на всики

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Там в планината
Бравоо 

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Красота ! 
оффтопик: Еййй с тия (М)ВЕЦ-ове на много рекички стана зор ... гледам сега и на Искъра са се появили няколко, из родопите видях да строят(по пътя Самоков-Златоград)

оффтопик: Еййй с тия (М)ВЕЦ-ове на много рекички стана зор ... гледам сега и на Искъра са се появили няколко, из родопите видях да строят(по пътя Самоков-Златоград)
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесни снимки от природа,риба(што не сложиш и от купона
),все така и за напред 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво готини риби и хубав репортаж поздравления!
Тази червената блесничка е много готина
!

Тази червената блесничка е много готина

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотни снимки, Браво
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Страхотен излет и репортаж 

Браво , хубави риби !
Евала колега наистина и аз изживях излета с тебе. 

-
- кандидат преподавател
Както е тръгнало,ще се довлюбиш в планината и рибите й.Браво,много си напред с "матриала"вече,а репортажите ти доставят истинска наслада.
- indalo
- фен клуб-скобар
INCUBUS написа:Както е тръгнало,ще се довлюбиш в планината и рибите й.Браво,много си напред с "матриала"вече,а репортажите ти доставят истинска наслада.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;