Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И на мен ми писна!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И на мен ми писна!!!
Днес вече ми дойде до над главата и се уверих че нищо не става в тая смешна държава.Сутринта 75 годишната ми баба,тръгнала за пенсията,и на центъра на града,някакъв идиот или олигофрен или незнам какъв я смазал с мотор и избягал,сега горката жена лежи в болницата и умира от болки,и от страх.Кажете в каква държава се живее,там е пешоходна пътека,минават хиляди хора на ден,деца,тя се е огледала и не е имало никой,и после изненада.Досега бях при нея в смешната ни болница,умираше от болки а никой не минава,майка ми извикала сестрата а тя казала да чакат,обаче като бях побеснял и се развиках,много бързо дойде и и сложи аналгин,за 5 мин се успокои,толко ли е сложно да дойде без скандали и да помогне?А пък полицаите,те пък казали че имало цели 60 мотора в оггромния Перник,и търсят.Е а кажете кам кого трябва да се обърне човек в такъв момент,към някой,ама никой не знае към кой.Нищо не става от тая е..а държава и от е....я и народ.Всички мълчим и чакаме,и защо си плащаме данаци и всякакви други глупости.С извинение но вече не ми се повръща,направо ми се с..е.............................

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: И на мен ми писна!!!
Ъхъм от преди година си имам дело и за подобно нещо
Дядо ми почина понеже лекаро го мързеше да стане от стола...е изкривих го и му счупих ръка че да не практикува повече ама кел файда дедата замина....
Дано всичко с баба ти се оправи

Дано всичко с баба ти се оправи

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нямам думи, дано всичко се подреди
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Булгаристан!!! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- barutchiata ©
- Администратор
drebens написа:................................Е а кажете кам кого трябва да се обърне човек в такъв момент,към някой,ама никой не знае към кой...............![]()
![]()
![]()
![]()
Баце ,аз знам към кой да се обърнеш......Обръщаш се към някоя нормална бяла държава, уреждаш си нещата и теглиш чертата.!
Аз бате съм тръгнал по тоя път.Подал съм си документите в Австрия, и ако ми ги одобрят, взимам жената и детето и ще цепя мрака.Таа година правя 46 години и си казах 45 години стигат.Едно време мислих да възирам за Канада като бягахме през полета за Куба, ама си викам , ще се оправят нещата.Оправиха се ама за крадците и мошениците.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Найстина за нормално работещите хора оправия нема 

- indalo
- фен клуб-скобар
Колко истина и колко жалко. Способните напускат милата ни Родина, само бандюгите и инатите като мен остават. Аз вярвам че нещата ще се оправят някога.barutchiata написа:drebens написа:................................Е а кажете кам кого трябва да се обърне човек в такъв момент,към някой,ама никой не знае към кой...............![]()
![]()
![]()
![]()
Баце ,аз знам към кой да се обърнеш......Обръщаш се към някоя нормална бяла държава, уреждаш си нещата и теглиш чертата.!
Аз бате съм тръгнал по тоя път.Подал съм си документите в Австрия, и ако ми ги одобрят, взимам жената и детето и ще цепя мрака.Таа година правя 46 години и си казах 45 години стигат.Едно време мислих да възирам за Канада като бягахме през полета за Куба, ама си викам , ще се оправят нещата.Оправиха се ама за крадците и мошениците.
Дано бабата да се оправи скоро, но като знам положението в Пернишката болница.....стискам палци. Иначе в Перник това е нормална картинка. Има много хора за трепане и е....не.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
indalo написа:, само ......... и инатите като мен остават. Аз вярвам че нещата ще се оправят някога............................................................
.
Баце и аз бях инат, със същия инат на друго място бих постигнал в пъти повече.Колкото до второто и аз вярвам, че ще се оправят, обаче надали докато съм жив.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Aбе някак си мисля че нещата ще се оправят...уж ни приеха в ЕС...пък с малко измами и малко нормална работа се избутва положенито 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
лъжеш се,тук никога няма да се управят нещата,не искам да се задълбавам,че ми се повръща от гнус,то и като нация сме скапаняци,все гледаме в канчето на другия.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- и господ не е толокова добър
Ще добавя,че не само гледаме канчето на другия,ами гледаме другия да е зле а не аз да съм добре.butnik написа:лъжеш се,тук никога няма да се управят нещата,не искам да се задълбавам,че ми се повръща от гнус,то и като нация сме скапаняци,все гледаме в канчето на другия.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Абе,няма оправия в тази държава!Много ми хареса определението"АБСУРДИСТАН".
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
скорошно оздравяване на баба ти,а онзи с мотора

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Венелин Радушев
- разбира нещата
С работа за някого.....никой, никъде не е забогатял!TRANSKI RIBAR написа:Найстина за нормално работещите хора оправия нема
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Баце и аз бях инат, със същия инат на друго място бих постигнал в пъти повече.Колкото до второто и аз вярвам, че ще се оправят, обаче надали докато съм жив.
Още 22 години.....и се оправяме.....
Имаши една притча...Моисей като избягал от Египет с евреите се загубил в пустинята за 40 години. Не се е загубил....разкарвал ги е из пустинята докато измрат родените в робство, за да направи държавата с чистите умове. В тази връзка и ние това правим сега....оттърсваме се от комунизма....и дефектите в морала наследени от него....
Дано се оправи бързо женицата!
Още 22 години.....и се оправяме.....

Имаши една притча...Моисей като избягал от Египет с евреите се загубил в пустинята за 40 години. Не се е загубил....разкарвал ги е из пустинята докато измрат родените в робство, за да направи държавата с чистите умове. В тази връзка и ние това правим сега....оттърсваме се от комунизма....и дефектите в морала наследени от него....

Дано се оправи бързо женицата!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."