Обзор

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

stiffen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Обзор

Мнение от stiffen »

Здравейте колеги, на 20 VII заминавам на море на Обзор за 10 дена и мисля да пориболовствам на морето(на Бяла) и на рекичката до Обзор.Кажете ми някякво инфо эа тези места (какво излиэа ,на какво се лови,места и т.н.)че за първи пат ще ходя там.Благодаря ви предварително.
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Обзор

Мнение от moholovka »

Инфото не ми е прясно, ама предишни години съм ловил илария на Бяла на пристанището дето спират лодките на дъно, чепаре с три куки и корк боядисан в червено за да вдига. Стръв морски червей. На реката трябва да обиколиш, защото обикновенно е доста обрасла и но излизаха доста прилични кефали, но не ти препоръчвам да ги консумираш. Можеш да пробваш и на Иракли, там има нещо като река, но почти няма течение и е запушена откъм морето, там се ловяха кефали около кило и отгоре, но освен с тръстиката ще трябва да се справяш и с водораслите :) Успех ти пожелавам.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Човече на реката ако лоовиш иди по нагоре,защото учатъка който минава през града хич не е живописен.Иначе там се хваща уклей,кленчета,мренки,таранки,че и морски кефал когато влезе.С лека плувка и с малко захранка направо ще разбиеш уклея.Тожа е от мен.
stiffen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stiffen »

Благодаря ви много колеги, ще ви дам инфо като се варна на 28 ,надявам се да се получи хубав риболовл .А колкото до рибата ще я пускам обратно, аз и беэ това не ям риба :D
Аватар
dunavzavinagi
новобранец
новобранец

Мнение от dunavzavinagi »

Какво стана, какво успя да хванеш :rolleyes:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

moholovka написа:Инфото не ми е прясно, ама предишни години съм ловил илария на Бяла на пристанището дето спират лодките на дъно, чепаре с три куки и корк боядисан в червено за да вдига. Стръв морски червей. На реката трябва да обиколиш, защото обикновенно е доста обрасла и но излизаха доста прилични кефали, но не ти препоръчвам да ги консумираш. Можеш да пробваш и на Иракли, там има нещо като река, но почти няма течение и е запушена откъм морето, там се ловяха кефали около кило и отгоре, но освен с тръстиката ще трябва да се справяш и с водораслите :) Успех ти пожелавам.
Морски,или речни кефали,че неразбрахме? :roll:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”