Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Ужас и оглупяване!!!!
Модератор: bobopeli
Ужас и оглупяване!!!!
Направо разбрах какво е ужас да си на 36 градуса в комбинация с оглупяване....Преди 3 дена отидох на р.Велека и само като погледнах бегло в първия вир порснах с неколко сантиметра от това което видях---ограмни кленове се разхождат в него ,като мутрите из България...С разтреперани ръце разтеглих телескопа и по всички правила на речния риболов :/залягане,немърдане,маскировъчна тениска и шапка/,нанизах белите червейчета и цоп,точно пред муцуната на два клена.....обаче....те само ги погледнаха и си ги подминаха като циганин-щофьор пътен знак.....Цял ден сервирах различни видове червейчета,скакалци,мамарци,захранки и накрая се върнах с 10-тина уклейчета от които 5-6 се бяха изнизали от живарника през дупчиците му!....Та въпроса ми е,знае ли някой какво се прави в такива моменти,та да не изпадна друг път в такова прединфартно положение сред природата и при това далече далече от бърза помощ????????????????????
-
- фен клуб-скобар
Re: Ужас и оглупяване!!!!
Сигурен ли си ,че е клен ,може да е било морски кефал.
Много трудно се хваща риба която се вижда 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
......как морски кефал бе човек?....нерде р.Велека,нерде Черно море....па и с тези задръствания по пътищата как ще дойде морски кефал на другия край на България от морето?
.....това че трудно се лови това дето се вижда го разбрах прекрасно,ама мисля че следващия път съм с пушката за риболов....ако някой не даде някаква по-конкретна идея!
Има морски кефал и оше какjitan написа:......как морски кефал бе човек?....нерде р.Велека,нерде Черно море....па и с тези задръствания по пътищата как ще дойде морски кефал на другия край на България от морето?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако ни помогнеш малко с географията ще сме ти благодарни.!jitan написа:......как морски кефал бе човек?....нерде р.Велека,нерде Черно море....па и с тези задръствания по пътищата как ще дойде морски кефал на другия край на България от морето?
Та къде викаш е Велека?
Дали няма и друга по-голяма, по-известна и по-близо до морето Велека?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Басссссссси.....аз съм верно напълно оглупял от неколко дни......става въпрос за р.Нишава а не Велека!!!!!!!!!!!!!!!
.....обаче за това географско пренареждане на реките си имам причина,щото точно като пишех за тия нишавски кленове ,ми се обади по телефона приятел който в момента клечи на р.Велека.....ама то разликата па каква е?.....само неколко стотин километра!!!!!!!!!!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прав си, тя ако те е видяла и нямаш шанс да я закачишbkd написа:Много трудно се хваща риба която се вижда
.....лесно ти е на тебе с тия мъдрости за малки,големи и изтървани рибета ,ама питаш ли ме какви ги плещих вечерта пред един катаджия,дето ме спря за превищена скорост,докато му пренасоча вниманието от радара към живарника в багажника на колата?????????Диканаров написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опааааааааааа като не е кълвало-къв е тоя живарник или си искал да покажеш на катаджията плеткатаjitan написа:.....лесно ти е на тебе с тия мъдрости за малки,големи и изтървани рибета ,ама питаш ли ме какви ги плещих вечерта пред един катаджия,дето ме спря за превищена скорост,докато му пренасоча вниманието от радара към живарника в багажника на колата?????????Диканаров написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

То и мене са ме спирали така-ама взеха два шарана и си искаха и лед да хода до другото село да не им се развали рушвета 

Риболовци.
-
- фен клуб-скобар
jitan написа:Басссссссси.....аз съм верно напълно оглупял от неколко дни......става въпрос за р.Нишава а не Велека!!!!!!!!!!!!!!!