Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Разградско ?
Модератор: sapuna
Разградско ?
Колеги, споделете моля, някаква прясна информация за разградско - няма значение дали е платено или не.
Ще бъда в района до края на седмицата и ми се иска да посетя някое местенце.
Ще бъда в района до края на седмицата и ми се иска да посетя някое местенце.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Разградско ?
Колега, не пишеш точно в кой край ще бъдеш
Ако си около Исперих, то ще те светна, че има два-три платени в Китанчево - 10лв. за три пръчки, около Завет-на същата цена, язовира в Ножарово, но там не ти го препоръчнам, защото се плащат и сопите, плащаш и рибата
На четири км. от Исперих пак в Китанчево има едно доста добро язовирче край пътя, което има доста прилична риба -шаран,амур, толстолоб и разбира се таранка - там само билета да е в ред
Дано съм ти бил полезен
НАСЛУКА

Ако си около Исперих, то ще те светна, че има два-три платени в Китанчево - 10лв. за три пръчки, около Завет-на същата цена, язовира в Ножарово, но там не ти го препоръчнам, защото се плащат и сопите, плащаш и рибата

На четири км. от Исперих пак в Китанчево има едно доста добро язовирче край пътя, което има доста прилична риба -шаран,амур, толстолоб и разбира се таранка - там само билета да е в ред

Дано съм ти бил полезен

НАСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Re: Разградско ?
Благодаря бат Ицо - ще бъда в Разград. В района съм ходил на Бели Лом, Осенец, Балкански и Момина билянка,
а сега се чудя за Карамихал ?
а сега се чудя за Карамихал ?