Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Държачи за щека-от къде???
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
Държачи за щека-от къде???
Привет,колеги.Скоро се здобих с един RIVE и искам да сменя държачите,НО не искам он тези V-образните.На предния стол си купих такива от Колмик/с тефлоново покритие/ и се оказаха пълен боклук.Искам U-образни с ролки и удължители,но не зная от къде.Прегледах всички отлайн магазини,но не видях да се предлагат такива.Може и втора употреба.Ако някой може да съдейства,ще съм много благодарен.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Държачи за щека-от къде???
Ами виж в аква-спорт,аз имам само пластмасовата част другото съм си го правил,по-късно ще кача сним ки,ролки има на мило и на бер
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Local
- учете се от него
Или Мило но са цифра или на Behr Lux държачите (аз съм с тях) , но ги нямат качени на сайта на Видракс мисля.
Клавиатура риба не лови!!!
- Бисо
- сериозен играч
Както писах,не видях в страниците им такива държачи.Ако знаете адрес на някой от тези магазини/по възможност в София/ще е най-добре.А че са цифра,то е ясно,но какво да правя?Не ми се приправят разни удължители,с предния стол маса време си блъсках главата как да го преправя така,че хем да е надежден,хем удобен и въпреки всичко щеката ми не стоеше много стабилно,да не говорим,когато задуха вятър.Затова искам да си взема читави държачи и да знам,че всичко ми е ОК.Благодаря все пак.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Local
- учете се от него
Ами пиши им е-майл на Видраксите, кажи им знам че имате такова нещо, може ли да ми пратите .
Името на артикула е: Behr държач за щека лукс КОД:9128201 , излизат към 70лв. комплекта , там ролки гредички, всичко, но имай предвид че са за кръгъл крак!
А на Мило мога да ти помогна с телефон : Фирмата се казва Стон , телефона е 02/ 821 36 36 . Мисля, че само U-образните ролки излизаха към 50лв. , но не съм сигурен. И тук пак не съм сигурен за какъв крак са.
Успех!
Името на артикула е: Behr държач за щека лукс КОД:9128201 , излизат към 70лв. комплекта , там ролки гредички, всичко, но имай предвид че са за кръгъл крак!
А на Мило мога да ти помогна с телефон : Фирмата се казва Стон , телефона е 02/ 821 36 36 . Мисля, че само U-образните ролки излизаха към 50лв. , но не съм сигурен. И тук пак не съм сигурен за какъв крак са.
Успех!
Клавиатура риба не лови!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И на него му трябват за кръгли кракаLocal написа:Ами пиши им е-майл на Видраксите, кажи им знам че имате такова нещо, може ли да ми пратите .
Успех!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бисо
- сериозен играч
Благодарско,момчета.Сега е малко късно,но утре сутрин ще опитам да се свържа.