Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

16.07.2008г-тематичен риболов.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стара Видра
- ще става разбирач
16.07.2008г-тематичен риболов.
Barni написа:След едноседмични уговорки с Лорда и Мазнислав,решихме да им идем на гости.
То тва гости прерасна в тематичен риболов на Сом.....
В 3.10ч на жена ми дойде да ме вземе с колата от нас,натоварих всичко и отпрашихме да вземем "момчето с торбичката"![]()
![]()
![]()
Бай Генчо,от Патриарха.
Та така,пътя е ясен,по-надолу ще драсна пак.
Уговорката с Вальо беше да му звънна като влезнем в Пловдив и стигнем до ОМВ,спазихме уговорката и за няма 10 минути той вече беше при нас.Тъй като беше на работа от 9ч.се наложи да пътува със своя автомобил,а ние да го следваме(луд си Вальо,със 120км,трудно беше на жената да те следва с тия препатствия
![]()
![]()
![]()
![]()
).
Щръкелчета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре,че не се облекчиха върху нас
най-сетне си свалих мартеницата
![]()
![]()
Подготовката.
Те били цяло семейство..
малко вода
![]()
![]()
Много вода![]()
Както казах,Вальо беше на работа,но уговорката за по-късна среща остана.
Неква сопа![]()
Значи на тези места,дълбочината беше огромна,може би над 10м,воблери газещо до 10м дори не докосваха дъното......
За успех неможеше и да се говори,докато се ориентираме и тоя ми ти кран като взе да буха и да вади пясък......бяхме принудени да се изместиме на другото перспективно място за което ни бяха инструктирали.
Палнахме колата и опааааа.
Решихме да починеме и да хапнем,а Гената извади мухарката и се пробва да излъже някое кленче,
без особен успех,бързо му спадна ентусиазма и дойде да ми прави компания.
Аз пък докато дъвчех взех да си упражнявам кастинга
бързо ме отказа силния вятър,и се заехме само с дъвченето и обмислянето на тактики,какк да вдигнем някой мустакатко.
От много мислене файда няма,тъй,че взехме да облавяме пак.
както си меткахме и опааааааа...
Много палав,малчуган.
Гена,може да съм ти отрязал шапката и половината глава,ама релийза се получи баце,не се сърди,обещавам другия път докато пускаш някой 10-так да ти отрежа половината тяло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Минаха неминаха 20-на минути и аз се отчетохказах ви аз,че тая година живи и здрави ще почна сомовете и на спининг
верно малки,но все пак тематичния риболов се получи
![]()
И разбира се го пуснах да порасне.
Решихме да идем на една малка рекичка на около 1,5км Гената да си начеше крастата с мухарката,ама уви рибките бяха малко и дребни,явно и тук не са ги пропуснали токаджийте и мрежаритеИначе реката е перфектна за мухарене а и за пъстърва,само да има кой да я пусне и пази
![]()
h[img]ttp://media.snimka.bg/0136/006527089-big.jpg[/img]
Ники,се обади и каза,че си е изкарал изпита,и е свободен да се видим,затова след кратки напътствия от негова страна се озовахме насред Пловдив в Риболовен Свят,където се видяхме и с Ицо Трайков,който не бях виждал от доста време.
Полафихме,поразгледахме,купих си един воблер за спомен и отпрашихме на кафе.
Дръннах и на Вальо,казах му,че сме в града,ако може да дойде да се видиме.
Събрахме се хапнахме пийнахме,поразговорихме се,направихме планове за вечерния риболов,Вальо на Бачкане,Ники някъде си,а ние се върнахме на реката![]()
Както се бяхме разбрали и Вальо,Ники дойдоха за вечерния риболов.
Все пак ни чакаше път,обловихме хубаво и тези места,порадвахме се на компанията на 2-ма добри спинингисти и ПРИЯТЕЛИ,и решихме да поемаме към столицата.
Изкарахме си добре,небяхме подготвени за част от условията,но другия път се надяваме да имаме и повече късмет.
Благодаря на Ники и Вальо,за прекрасните моменти и споделените неща.
пп.Гена,аз другия път няма да кльонкам ама и ти недей да взимаш въже,за да имаме повече късмет с големите сомове![]()
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: 16.07.2008г-тематичен риболов.
Хубав излет ама що не се обадихте - били сте на една крачка от мен щяхме да се запознаем ,хем бай Генчо да си види старата пръчка 

Верния път е най-къс!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много се радвам , че се видяхме ... искаше ми се цял ден да съм в компанията ви на реката ...е трябва и да се бачка ...
Имате покана и за тематичен риболов на кефал или пъстърва по моите места ... там водя само доказани спортсмени към рибата
Още веднъж благодаря за приятните моменти .. снимките са прекрасни и много добре описват излета...
на слука
Имате покана и за тематичен риболов на кефал или пъстърва по моите места ... там водя само доказани спортсмени към рибата

Още веднъж благодаря за приятните моменти .. снимките са прекрасни и много добре описват излета...

на слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- Бисо
- сериозен играч
Е тоя РИЛИЙС е похвален,евала колеги.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво излета и успехи за напред с спининга и мустаклиите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Браво !
И за рилийза и за тематичния риболов, и за репортажа ... кефя се на таквиз тематични изпълнения - отиваш за сом - хващаш сом !
И за рилийза и за тематичния риболов, и за репортажа ... кефя се на таквиз тематични изпълнения - отиваш за сом - хващаш сом !
-
- ще става разбирач
мога да кажа само едно гоялмо БРАВО
- Стара Видра
- ще става разбирач
На колегата ще кажа,че не съм му знаел телефона за да му звъннеме,иначе да съм се свързал с него.
На Мазнислав ще кажа,че тази неделя сме пак при тях,ама той си го знае вече де
А на всички други,благодаря за ху бавите думи.
На Мазнислав ще кажа,че тази неделя сме пак при тях,ама той си го знае вече де

А на всички други,благодаря за ху бавите думи.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Давайте така,щото аз май на спининг няма да ида до края на лятото,поне тука да се радвдам!
Честно се радвам кат малко дете на вафла чайка... 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.