Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Златни пясъци
Модератор: sapuna
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Златни пясъци
Искам да попитам дали някой скоро е ходил на Златни Пясъци на буната. Утре ще ходя и се чудя за какво да се подготвя, за кая или за илария.Пробвах със търсачката, но не излезе актуално инфо.
Благодаря предварително 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: Златни пясъци
Подготви се и за двете,'щото напоследък вечерта като хвърля боба /да врачувам/ ,все грешния риболов ми показва. Пък може само мен да ме гони каръка.....
Сега сериозно-наистина се подготви и за двата вида риболов.Времето в момента е преходно / рибите се чифтосват/ и не се знае точно какво може да удари. Ден с ден не си приличат.
Успех!

Сега сериозно-наистина се подготви и за двата вида риболов.Времето в момента е преходно / рибите се чифтосват/ и не се знае точно какво може да удари. Ден с ден не си приличат.
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря тичуруликпенчо написа:Подготви се и за двете,'щото напоследък вечерта като хвърля боба /да врачувам/ ,все грешния риболов ми показва. Пък може само мен да ме гони каръка.....![]()
![]()
![]()
Успех!

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Зад яхтеното на бомбарда в неделя даде доволно и то добри иларии. Ако си добър с замятането и ти ще си доволен. На 20-на метра се виждаше добър пасаж, уцелиш ли го си ти ...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!