Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кастел - тотално разбиване
Кастел - тотално разбиване
Здравейте на всички, беше крайно време и аз да имам слука тая година. По непредвидени обстоятелства се скапа ходенето ни с Любака на Ивайловград
и Кърджали и аз в последния момент реших да сгъна за Кастел . Това ми е третото ходене и беше повече от успешно . Тръгнахме набързо във вторник
и се върнахме току що- общо 4 дни . Както винаги първата вечер не се посрамихми и заформихме грандиозен купон с адаша/управителя/

След което се започна ваденето на риби, ето първата сутринта на мач с основно 0.16 и повод 0.14

После отидохме до Севлиево с адаша , и като се прибрах на обяд, лапето изкарало два шарана,един двойка и един четворка

След това последва вадена на малки /между 1кг. - 3кг./ и вечерта в 9часа един красавец дивак 9+

Вечерта ударихме две петици и един 3.5кг. На другия ден в 11сутринта ето тоя гол седмица

И таман го пускам и другата удари - айде една шестичка на царевичка

Вечерта само дребосък , а на всичкото отгори последната вечер и едно амурче 4кг.
С това риболова ни приключи с над 30 шарана и един амур , хванахме всички възможни килограми от 1 до 9 , другия път ще ловим от 10 нагоре
На връщане минахме през Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро

Ето това наричам аз успешен излет
П.п. Специални благодарности на Ицо/шефа/ за кепчосването на големите риби
и Кърджали и аз в последния момент реших да сгъна за Кастел . Това ми е третото ходене и беше повече от успешно . Тръгнахме набързо във вторник
и се върнахме току що- общо 4 дни . Както винаги първата вечер не се посрамихми и заформихме грандиозен купон с адаша/управителя/
След което се започна ваденето на риби, ето първата сутринта на мач с основно 0.16 и повод 0.14
После отидохме до Севлиево с адаша , и като се прибрах на обяд, лапето изкарало два шарана,един двойка и един четворка
След това последва вадена на малки /между 1кг. - 3кг./ и вечерта в 9часа един красавец дивак 9+
Вечерта ударихме две петици и един 3.5кг. На другия ден в 11сутринта ето тоя гол седмица
И таман го пускам и другата удари - айде една шестичка на царевичка
Вечерта само дребосък , а на всичкото отгори последната вечер и едно амурче 4кг.
С това риболова ни приключи с над 30 шарана и един амур , хванахме всички възможни килограми от 1 до 9 , другия път ще ловим от 10 нагоре

На връщане минахме през Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро
Ето това наричам аз успешен излет

П.п. Специални благодарности на Ицо/шефа/ за кепчосването на големите риби

-
- фен клуб-скобар
Re: Кастел - тотално разбиване
Браво, големи риби сте извадили. Там било пълно вееее..

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Николай Неделков
- учете се от него
Браво ДругарЮ МитеФ
освен вече и аз да ставам шаранист 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Мястото наистина е разкошно и като се замисля това май е най-добрия платен водоем в БГ. А какво стана с Ради , като го оставихме във вторник беше стигнал до 8 килограмов шаран ?
-
- сериозен играч
наборе ,ного бре
евала

За сега си е на толковаsteiner написа:Мястото наистина е разкошно и като се замисля това май е най-добрия платен водоем в БГ. А какво стана с Ради , като го оставихме във вторник беше стигнал до 8 килограмов шаран ?

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Бравос голями рибоци хубав излет направо супер изкараване
!Другият път онзи митичния шарко 17-ката
.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Уау
Епа аз от както съм рибар не съм хващал толку шарани!
Наистина е било повече от успешен.
Поздрав!

Епа аз от както съм рибар не съм хващал толку шарани!

Наистина е било повече от успешен.

Поздрав!
Той вече е 20-ска.Paublo_Eskobar написа:Бравос голями рибоци хубав излет направо супер изкараване![]()
!Другият път онзи митичния шарко 17-ката
.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бравос 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- сериозен играч
То хубаво сте ги разбили,ами кусахте ли ги шаровците?Или имаше само-хвани и пусни?
За 4 дни опържих на семейството само един около1.5кг. щото аз не ям риба , нсичко друго...........grandal_331 написа:То хубаво сте ги разбили,ами кусахте ли ги шаровците?Или имаше само-хвани и пусни?

който си го може,си го може