Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде за риба около Габрово
Модератор: Paublo_Eskobar
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Къде за риба около Габрово
Колеги другата седмица отивам на почивка до Габрово..Моля ви се кажете някое прилично язовирче на10-15км от Габрово ,че съм решил един ден да се отдам изцяло на риболов.. 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Къде за риба около Габрово
яз.Кастел :http://www.castelo-fishing.com/

Където качеството е от значение!
Колега аз съм от габрово, риба няма тука. Аз лично ходя на яз.Цонево. Ти със сигурно го знаеш къде е.
Но все пак има няколко платени яз., които можеш да хваниш нещо горе-доло добре.
Значи първо ти препоръчвам на 10км., враниловци 5лв. каракуда ако имаш късмет може и някой амур между 1-2кг.
Втори яз. Душево 5лв. каракуда, амур-шаран 1-3кг ако имаш късмет, но е на 35-40км.
Трети яз. Кастел, който колегата спомена 2лв. на пръчка и отделно на килограм шаран и амур. Там наистина има много риба, но се плаща скъпо.
Значи първо ти препоръчвам на 10км., враниловци 5лв. каракуда ако имаш късмет може и някой амур между 1-2кг.
Втори яз. Душево 5лв. каракуда, амур-шаран 1-3кг ако имаш късмет, но е на 35-40км.
Трети яз. Кастел, който колегата спомена 2лв. на пръчка и отделно на килограм шаран и амур. Там наистина има много риба, но се плаща скъпо.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На 45 км. яз.Крапец -пътя за София-яз.Хр.Смирненски на 15км. до устието но е нужна високопроходима м-на-яз.Богатово-2лв. и неограничен улов и въдици без заплащане на рибата-бабушка,уклей,каракуда,шаран,толстолоб,щука ,костур,кефалgui4o написа:Колега аз съм от габрово, риба няма тука. Аз лично ходя на яз.Цонево. Ти със сигурно го знаеш къде е.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Колега, аз мисля, че Кастел е добър вариант, ако искаш платен водоем. Алекснадътр Стамболийски е също добър вариант, но аз лично бих отишъл на яз. Крапец, но си носи и ръчило да си наловиш стръв... там съм правил много костур и то добър... 

виж там отпусни му нещо.... 

- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колеги благодаря ви много за инфото ...Реших да отида на яз.Кастел,ще помоля тези които са ходили там да ми кажат каква стръв да си взема 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
колега на язовира на враниловци калве много предимно каракуда но и 6аран иска само добра захранка от суха царевица излиза и някои друг амур белите риби са малки по 600 700 гр.
колега за кастел протеинови топчета и царевица

Незнанието не е извинение.
здравейте може ли малко инфо по темата утре мисля да повися на някой водоем
като първоначално се бях ориентирал към здравковец но се оказа че не мога да си набавя стръв и отпадна като вариант
отворен съм към предложения
предварително благодаря
като първоначално се бях ориентирал към здравковец но се оказа че не мога да си набавя стръв и отпадна като вариант
отворен съм към предложения
предварително благодаря