Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

препоръка-спациализиран риболов
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
препоръка-спациализиран риболов
имам предложение да се отвори тема и за АМУР там.Както има за СОМ ШАРАН ЩУКА се пак амура навлезна достатъчно много във нащи сънища за да го пренебрегним така,а и риболова му е един от най адреналиновите а има колеги които вече друга риба не признават.Нека да саберем темите за него на едно място за да се просветим и за тази чудесна риба, и за тънкостите на улова му.
-
- ще става разбирач
Re: препоръка-спациализиран риболов
Е колега то по този случай трябва да се пусне за толстолоб , уклеи костур като за всички тях си има тънкости и емоции при улова им аз съм против .
-
- фен клуб-скобар
fishingmania написа:Е колега то по този случай трябва да се пусне за толстолоб , уклеи костур като за всички тях си има тънкости и емоции при улова им аз съм против .
Не съм ЗА пускането на нов подфорум ,но не съм съгласен ,че емоцията при улова на уклеи и толстолоб маже да се сравни с улова на Амур.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Съобразно начините ни на риболов,водоемите и използваната захранка,стръв и монтажи не мога да разгранича риболова на шаран от този на амур!
Всичко отдавна е изписано и едва ли някой ще седне да се повтаря!Мога обаче,да направя една важна тема в шаранския подфорум и в нея да подбера интересните мнения на колегите!
Всичко отдавна е изписано и едва ли някой ще седне да се повтаря!Мога обаче,да направя една важна тема в шаранския подфорум и в нея да подбера интересните мнения на колегите!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ок съгласен съм,и така става.просто предложение беше,
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
че що да няма какво само шаран сом и щука ли хващаме, за другата риба която се намира в наща държава какво да не се пише ли.fishingmania написа:Е колега то по този случай трябва да се пусне за толстолоб , уклеи костур като за всички тях си има тънкости и емоции при улова им аз съм против .
или те са между другото

например за толостолоб колко хора са хващали и са запознати със навицаите на тази риба.и начина и на хващане да не е полесен улова му от шаран или сом.освен със прословутото му "търмачене".и за него се пуснаха много теми но са разпраснати насякаде из форума.
Митак добра идеяsapuna написа:Съобразно начините ни на риболов,водоемите и използваната захранка,стръв и монтажи не мога да разгранича риболова на шаран от този на амур!

Никога на колене пред когото и да е.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не несам хващал гледал сам си във аквариумаahvoinev написа:а ти амур хващал ли някога
-
- учете се от него
Ти си за "бисери " бе майна , вярно че не може да се сравниsaksi написа:
Не съм ЗА пускането на нов подфорум ,но не съм съгласен ,че емоцията при улова на уклеи и толстолоб маже да се сравни с улова на Амур.

- barutchiata ©
- Администратор
В момента решаваме да обединяваме форуми, а не да пускаме нови.Достатъчно е да има форум хищници и друг мирни риби.От та на татък теми в самите форуми : шаран , амур и т.н..Безмислено е цял форум за еднин вид.То ще стане като много други форуми за които много хора пискаха да ги има а сега никой не пише в тях.