Опиянение....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Опиянение....

Мнение от Венелин Радушев »

Леко да питам....някой модератор да не е :drinkers: или :weedman: и респективно да е :rolleyes: ?!
Че катинари се бият навсякъде и за нищо и ние горките май почваме да :evil: ....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Опиянение....

Мнение от Бачо Илия »

Nemezis_ss написа:Леко да питам....някой модератор да не е :drinkers: или :weedman: и респективно да е :rolleyes: ?!
Че катинари се бият навсякъде и за нищо и ние горките май почваме да :evil: ....
Не са бе и катинари ,като гледам , не се бият навсякъде а където трябва- например и ето на тази тема ще и се бие катинар "форевър". Айде още 100 теми да се пуснат от "ние горките".
Вземи пиши нещо по същество в риболовните подфоруми , не да пиздиш като отвързан- "взеха ни близалката.." , ми да ти дам "Дядовия" ( Сливенски D.I.N.), вместо близалка :wink:
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

IDA написа:
Nemezis_ss написа:Леко да питам....някой модератор да не е :drinkers: или :weedman: и респективно да е :rolleyes: ?!
Не са бе и катинари ,като гледам , не се бият навсякъде а където трябва- например и ето на тази тема ще и се бие катинар "форевър". Айде още 100 теми да се пуснат от "ние горките".
Вземи пиши нещо по същество в риболовните подфоруми , не да пиздиш като отвързан- "взеха ни близалката.." , ми да ти дам "Дядовия" ( Сливенски D.I.N.), вместо близалка :wink:
евала за което.....и за ингилизкия евала
почакай че нещо се охахавих....не беше ли ти ревльото на форума?!
бива те да правиш квалификации....в друго? .../човек с "меродавно мнение"
не върши ли работа по предназначение вече "дедовия", че го преквалифицираш? или и като млад на мъжко налиташе?

това не беше лична нападка....нали се сещаш....влезнах ти в тона просто.... :wink:
и друго да ти поясня, не мои теми са заприщени и не съм засегнат пряко /не плача чичко....чудя се/......
айде жив да си, че що здрави си отидоха....
Последно промяна от Венелин Радушев на Чет Юли 24, 2008 12:45 am, променено общо 1 път.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

:? :? Заключ... :(
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15

къде е грешката тук?

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=45

а тук?

и други има, но там има грам за какво да се хване човек...
Лично мнение...не ме питат ама да кажа..
пита си човек /човешки/ и...човек на главата му скача...що за свят, що за хора....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Nemezis_ss написа:[

това не беше лична нападка....нали се сещаш....влезнах ти в тона просто.... :wink:
и друго да ти поясня, не мои теми са заприщени и не съм засегнат пряко /не плача чичко....чудя се/......
Нали се сещаш че ако те мярна някъде ще ти нацепя муцуната ,като на абориген петата - гледай да не ми се мярнеш.
Той , Барутчията е абсолютно прав в преценката си за "Разни' , и Сапуна е прав ,и Капоне е прав и аз съм прав и това трябваше да се ликвидира в името и бъдещето на Форума!!!
Кво щял да прай лигльото без тия теми- ми прави чикии или ходи за риба и пиши където трябва !!!Толкова от мен , и се съобразявай с приказките- това е лична и колегиална " молба"!
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

IDA написа:
Nemezis_ss написа:[

Нали се сещаш че ако те мярна някъде ще ти нацепя муцуната ,като на абориген петата - гледай да не ми се мярнеш.
Той , Барутчията е абсолютно прав в преценката си за "Разни' , и Сапуна е прав ,и Капоне е прав и аз съм прав и това трябваше да се ликвидира в името и бъдещето на Форума!!!
Кво щял да прай лигльото без тия теми- ми прави чикии или ходи за риба и пиши където трябва !!!Толкова от мен , и се съобразявай с приказките- това е лична и колегиална " молба"!
Като сме го ударили през просото.....та да довършим...
Нали се сещаш че не съм на 60 - малко, а на 20 + малко....и съм леко над 100 кг. Та кое те кара да смяташ че имаш власт над целостта на "муцуната" ми? Колкото до "абориген-а"....от опит? Че те маи като не им достигне "това в главата"....юмрук размахват.
Барутчията, сапуна и капоне ги разбирам.....работа им е, теб обаче....
Ти обаче....взимайки впредвид "преценката ти".....чии търсиш в подфорума?
Впредвид стила ти на писане, тона и вулгаризмите заложени в него.....молбата ти се отхвърля!
Впредвид че ми се включи в не много смислената тема /признавам/ единствено с цел да се подмажеш, нападнеш и изявиш като "рицаря в бляскави доспехи" , ако имаш да добавиш нещо....предполагам знаеш как се прашта ЛС?! Продължавай там /в случай че те сърби още нещо/! Като рибар немога да те коментирам /с прът в ръката не съм те виждал/, а нали знаеш...в интернет всички жени са красавици, всички мъже...побойници и абсолютно всички рибари.....големи рибари. Като човек обаче ...ще опитам....интригант и сеирджия с непокрито самочувствие. Човек с "идеали", които го мързи да защитава /освен на стола....пред монитора/. Ако толкова присърце бях взел "твоята" петиция /присърце, както ти парадираш че ти е/ щях да изляза и събирам подписи на улицата, риболовни магазини, водоеми. Елементарно е обаче че и 200 000 подписа да се съберат....ефект нула....но език сърби. Ти обаче предпочиташ да лаеш /от дупе/ , та дано ти отскучае.
Айде със здраве ти /караш ме да се повтарям/! Не държа да ми отговаряш...чупи стойки пред тия, които не си им ясен още!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Аз ще се наема да ти отговоря !!!

:arrow: За да оставим всички други теми непорочни,изливайте злъчта си в тази!

Няма нужда да се пълни форума с безмислени теми , било то и в разни ... Все пак сме в рибарски борум !!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Колеги, няма нужда от подобни заядливи думи.
За да има толкова катинари в последно време смятам , че не се използва търсачката. Наскоро и аз за малко да пусна тема която се дублира. Нещо ме бутна и потърсих. Оказа се , че има пособна и това ме спря.
Извода : ПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

val написа:Колеги, няма нужда от подобни заядливи думи.
ПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА :D
Та в тоя ред на мисли,/тук VAL е прав/,въпреки че всеки е свободен за си изразява мнението.Но дали Барута и Фиксера да не помислят малко,да се забрани да пускаме нови теми.Мисля,че има достатъчно в които можем да пишем.Няма смисъл,всеки който си е купил по-хубав салам,да го изразява с нова тема,само и само да му се обърне по-голямо внимание.Мисля,че "спам темата" е достатъчна за изявления извън риболовните теми.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

КИРО написа:
val написа:Колеги, няма нужда от подобни заядливи думи.
ПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА :D
Та в тоя ред на мисли,/тук VAL е прав/,въпреки че всеки е свободен за си изразява мнението.Но дали Барута и Фиксера да не помислят малко,да се забрани да пускаме нови теми.Мисля,че има достатъчно в които можем да пишем.Няма смисъл,всеки който си е купил по-хубав салам,да го изразява с нова тема,само и само да му се обърне по-голямо внимание.Мисля,че "спам темата" е достатъчна за изявления извън риболовните теми.
мммм....след време ще писнат, някой няма да са на дневен ред и прочие. А и се случват нови неща, случая с пираните като пример, които ще ни е интересно да коментираме.Ако всичко се
коментира в тема "Спам"...лека объркация ще настане.
Последно промяна от Венелин Радушев на Чет Юли 24, 2008 7:27 am, променено общо 1 път.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

а бе вие оцет ли пиете на последък :?:

От известно време няма тема в която да няма пререкания

Явно че всеки иска да си пусне темичка и да сподели на вселуслошание преживяното ,кво толково е станало незнам
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

ribarq написа:
Аз ще се наема да ти отговоря !!!

:arrow: За да оставим всички други теми непорочни,изливайте злъчта си в тази!

Няма нужда да се пълни форума с безмислени теми , било то и в разни ... Все пак сме в рибарски борум !!!
Аз не съм злобен човек колега, нямам "жлъч" за изливане.
Просто ми направи впечатление че за много кратко време няколко теми се заключиха, като в някои от тях имаше лека закачка, в други съвсем не. Та реших да попитам, да...верно с леко игрив тон /признавам/, верно модераторите не ми дължат обяснение, но от питане глава не боляло /освен ако не ти налети някое "сърдито старче"-идеалист/.
Заключено

Обратно към “Разни”