Голф-3 за риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Голф-3 за риболов

Мнение от Краси_поборника »

Искам да се консултирам дали VW Golf-3 със ABD двигател 1.4,60 кс. става ли за риболов,незнам дали ще може да влачи колесара с лодката,те са заедно с багажа към 700кг. иначе е много икономичен харчи ми 8 на 100 газ и то градцко,до сега ползвах Сеат вие го знаете дето е като бъги и нямах проблеми с него ама се здуха и е за основен ремонт,немога да си позволя джип че женами ще вдигне кръвното и ще има скандали. :lol: :lol: :lol: Айде перничани вие имате опит. :wink:
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Голф-3 за риболов

Мнение от БАТТОНИ »

Малко е слабичко 1.4 за колесар мисли за поголям мотор , иначе за риби разликата е само кола-джип :wink:
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Ми аз ние имаме голф 3 1991 год 92 коня 1.8 двигател.С баща ми ходим с него за риба по стамболийски не съм мъкнал лодка,но никога не ни е сотавял на пътя или нещо от сорта.Не разбирам много ама не мисля че голф 3 е подходящ за риболов.Жал ми е за добрия голф да го тирим из чакъла и калта.Мое мнение но тази кола не е много за риболов.Признавам трабанта,варбурга,москвича,жигулитата,ладите си мисля че са перфектни за риболов.Ако се счупи нещо няма те е жал-пример:броня,да ужилиш боята и тези малки неща,които са големи за по новите коли като голф 3.Много ми е допаднала колата от модел Фиат Панда 4х4 незнам какво ви е мнението за нея,но ми допада :) УСПЕХ
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ти така и така си го купил ,пък и си черпил даже :wink: ,така че трябва да върви ,къде ще ходи.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Абе я го пробай до Йовковци па ша си знаеш за напред..Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Мисля че съединителя ще се сменя често,но може да го пробваш как се държи на нагорнище (дали загрява колата,мирис на прегоряло феродо) ако и идва тежко.Нямам поглед върху такива ситуации,но сам и една две проби може би ще стигнеш до изход от тази ситуация!Успехи.
Изображение
Където качеството е от значение!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ще гледам да го вдигна максимално по високо да седи със макферсони за оф -роуд и усилвания по шасито,нали съм си майсторче и ще го боядисам в стил милитъри - маскировъчен дано да ми ги узаконят. :roll:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Поборников написа:60 кс. става ли за риболов,незнам дали ще може да влачи колесара с лодката.
Айде перничани вие имате опит. :wink:
Всички проблеми в държавата не могат да бъдат решени от перничани , техния ресор са Голф-2 , и по точно тунинга им :lol: .
60 кс. е голяма мощност , в зората на демокрацията ходехме в този вид на риба , кола 60 кс.Ситроен, каравана + лодка на покрива /снимката е на фотохартия :(/:
Изображение

Май от тогава се познаваме с Поборников , малеее , времето лети , няма почивен ден :roll: :lol: .
Та , ако имаш проблем , смени задкормилното устройство , демек жена ти да кара колата , пък ти , ако искаш да си в полза , слизай и ходи пеша на баирите :lol: :lol: :lol: .

PS: Преди много години поляците идваха и си отиваха на нашето море със каравани , теглени от Фиат-126 /600сс. - 23кс./ :roll: .
На платено не одим !
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Същото нещо -ремарке с лодка дърпахме с 1.6Д 60кс.и нямаше ядове.Само на байр е на втора и на макс 40-50км./ч.докато излезе.Само го гледай тогава да не прегрее,ние имахме копче и вентилатора на макс постояно ,докато излезе на високото.А и общата маса не беше повече от 500кг.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Съвета ми е, преди да предприемеш прочети темите за повдигане на голф 3 във форума на vw: http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.ph ... 4d6062ca3d
Последно промяна от milenium324 на Вто Юли 29, 2008 7:40 am, променено общо 1 път.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Фолксвагена и предимно голфа....грее много, а ако го и презориш.....лошо. Вземи си нещо по-мощно, ако и да е за сметка на възраста.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

MITKO70 написа:Същото нещо -ремарке с лодка дърпахме с 1.6Д 60кс.и нямаше ядове.Само на байр е на втора и на макс 40-50км./ч.докато излезе.Само го гледай тогава да не прегрее,ние имахме копче и вентилатора на макс постояно ,докато излезе на високото.А и общата маса не беше повече от 500кг.

Колега, дизел и бензин сравняваш, а те нямат нищо общо, само на газ не е ясно как би се справила колата с каравана или колесар... на баир може да се наложи да превключва на бензин :) Иначе и аз съм на мнение, че е необходимо да е поне 1.8 или 1.9TDI за да дърпа по-лесно товари и че разхода на малък мотор при такова натоварване е доста голям. Прегряване не е изключено, но това важи и за по-голям мотор. Ако всичко по охладителната система е наред и маслото в двигателя е хубаво риска е нулев. :mrgreen:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Днеска правих тест,закачих Сеата за Голфа с едно въже и го теглих около 20км. като колегата в Сеата беше дръпнал ръчната без да я натяга само да оказва достатъчно тежест,реззултата е повече от супер,Голфа въобше неможа да прегрее а на Сеата му се запали феродото на задните главини. :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Преди имах 2-ка със същият мотор,качвах си караваната на Широка поляна без проблем,даже не ми се наложи да превключвам на бензин.Монтирай си едно копче за принудително пускане на вентилатора на радиатора и нямаш грижи.Оп грешка моя беше 1.6-75 к.с.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

щом вече си го купил, защо питаш?
не знам за голф, но при другите марки 1.4 харчи колкото 1.6, само дето върви по-малко... Голф/Пасат има и 1.8 75кс - това щеше да ти върши по-добра работа...
иначе на асфалт не вярвам да имаш проблеми - единствено при вадене на лодката при по-стръмен бряг може да се поозори, но чак да прегрява... едва ли... Пасата с ми с 500кг колесар си върви все едно няма нищо отзад...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”