Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един нелош риболов
-
- и господ не е толокова добър
Един нелош риболов
След много умуване реши да посетя Кастел.Въпреки думите на Митев,че съм изтървал хубавите дни за риболов аз потеглих.Малка спирка за снимка.

След кратко пътуване пристигам на Кастел,там Ицо ме посреща много радушно.Запознах се с колегите които бяха там,Алекс,Илиян и Ради от Разлог.След разговора с Ицо решихме да пробваме една нова дупка.
Заграждане на място.

проверка със сонара

Хвърлих и зачаках Сапуна.След неговото пристигане започна голямото чакане.Вечерта последва удар и изкарах едно шаранче към 2кг.На другия ден нищо,на 3-тия ден хвърлих отсрани на дупката и последва мощно разпъване на твърд аванс,засичане и започна борбата,но трая много кратко,влезе в дупката и протри на ръба и скъса.Взех да се отчайвам,през това време Ради вадеше по 2-3 риби на денонощие.След кратко съвещание с Ицо реших да се преместя,Ради също хвърли до мен.Това беше печелившата тактика,започна риболова.Монтажите бяха предимно инлайн с ледкор и без него.Поводи на суфикс и флукарбон на корморан.Куки на сасаме и дренан.Монтажа на куките са различни,с халкички,с шлаух,без шлаух,експерементирах.Стръв топчета,банан,няколко модела на скопекс,ванилия.На всички хванах с изключение на плуващите на скопекс.В общи линии това беше,чакане и разговори с ради.Ето и малко снимки на рибите а те са 2 десятки,2 петици,от която едната изчезна от кепа,1 тройка и няколко 2-йки и еденички.

След кратко пътуване пристигам на Кастел,там Ицо ме посреща много радушно.Запознах се с колегите които бяха там,Алекс,Илиян и Ради от Разлог.След разговора с Ицо решихме да пробваме една нова дупка.
Заграждане на място.
проверка със сонара
Хвърлих и зачаках Сапуна.След неговото пристигане започна голямото чакане.Вечерта последва удар и изкарах едно шаранче към 2кг.На другия ден нищо,на 3-тия ден хвърлих отсрани на дупката и последва мощно разпъване на твърд аванс,засичане и започна борбата,но трая много кратко,влезе в дупката и протри на ръба и скъса.Взех да се отчайвам,през това време Ради вадеше по 2-3 риби на денонощие.След кратко съвещание с Ицо реших да се преместя,Ради също хвърли до мен.Това беше печелившата тактика,започна риболова.Монтажите бяха предимно инлайн с ледкор и без него.Поводи на суфикс и флукарбон на корморан.Куки на сасаме и дренан.Монтажа на куките са различни,с халкички,с шлаух,без шлаух,експерементирах.Стръв топчета,банан,няколко модела на скопекс,ванилия.На всички хванах с изключение на плуващите на скопекс.В общи линии това беше,чакане и разговори с ради.Ето и малко снимки на рибите а те са 2 десятки,2 петици,от която едната изчезна от кепа,1 тройка и няколко 2-йки и еденички.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Един нелош риболов
Алеле мали,това си е една мечта.Евала!!!!!!!
Винаги съм ти се възхищавал.Евала още веднъж , все се каня да ти поискам разни съвети , що се отнася до шаранския риболов.Браво!
TICA FAN
Страхотен риболов си направил:)Аз утре се засилвам с пълна газ към сапуна на Теца:)
Браво батка, това е правилното място

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Едно ХВАЛА ЗА УСПЕХА и да знаеш от тениската е.
Ако някой в този форум ми спомене , че мястото нямало значение ще го препратя към теб.
Ако някой в този форум ми спомене , че мястото нямало значение ще го препратя към теб.

-
- и господ не е толокова добър
Всичко е от значение,но мястото е най важното.Има места на които и цял живот да хвърляш няма да хванеш риба.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Илийка заглавието на темата трябва да е:Един добър риболов
. Продължавай все така
.

Никога на колене пред когото и да е.
- emo vasilev
- сериозен играч
Как нелош бе , то направо си е успешен ! Браво! 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Който си го може, си го може.Браво за добрите риби и дай Боже всекиму 

Последно промяна от Божидар на Вто Юли 29, 2008 8:30 pm, променено общо 1 път.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- новобранец

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
-
- учете се от него
Май не е в твоя "ресор"Marco Polo написа:Илийка, кога ще предадеш някой и друг частен урок?