Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за яз. Николаевка - Варненско
Модератор: sapuna
Информация за яз. Николаевка - Варненско
Колеги ще съм много благодарен ако получа малко инфо за яз. Никоаевка ходил съм там няколко пъти но сериозен проблем се оказват раците и съм в безизходица мисля да заложа предимно на дънните на косъм с повдигач и директния на бял червей за занимавка. Моля ако някои има мнения за този водоем и кое е по подходящо място от страната на гората или отсреща. Благодаря на всички изказали мнение и опит.
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Информация за яз. Николаевка - Варненско
колега купих си едни селиконови царевички, и си реших проблема със раците, верно по рядко кълве но имам успех определено на ракови язовири. но незнам ващи раци можи да са много гладни знам ли. 

- dobromir_bo
- новобранец
Пробвах с пуканки-жълти , рака не ги пипаше , но се хващаха таранки. Същия резултат даде и на бял стириопор.Бях близо до стената срещу гората. На слука!
Уж всички са професори в шаранджииския риболов а сега никои не казва цяр с/у рака
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Щом има толкова много раци се ползва суха царевица за захранка и стръв. Тя няма силен аромат, който да привлече рака, но едрите шарани не остават безразлични към нея.
Само суха царевица му е маиката и презареждане през 40минути ,преди 2 седмици имах 4 удара за 3 часа рано сутрента.Наслука колега.