Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ще ходя с преспиване на микроязовира в Село Церетелево
Модератор: Кърцата
Ще ходя с преспиване на микроязовира в Село Церетелево
Ще ходя с преспиване на язовира в село Церетелово някои някаква информация.

-
- ще става разбирач
Re: Ще ходя с преспиване на микроязовира в Село Церетелево
По добре недей. Аз бях ,ако става за същия гьол,между Церетелево и Неделилно в идеални условия.Неще и неще.
Пожелавам ти повече успех от колкото на мен и после да пишеш.
Пожелавам ти повече успех от колкото на мен и после да пишеш.
Колега ти на кои си ходил на този които е платен ли защото аз отивам на микроязовира този в които се влива Главния напоителен канал от Пясъчник на този ли си бил ти или на малкия рибрник между двете села.

- danail kacarov
- научил се да хвърля
Аko е за този точно преди пясака,микрото, може и да имаш касмет ако се е нормализирала водата от понеделник празнат пясака и микрото е много пално.Постоянно влиза студена вода и рибата се е драпнала не иска и да си помисли да земе.Вторник бяха там едни приятели само едно маломерно костурче.Като идеш ще видиш как е ако не на колата и на пясака.На-слука и да пишеш как е минало.
Мерси колега непременно ще ви напиша и даже снимков материал ще кача,и аз така го замислям ако не тръгне да забия на Пясъка но не знам сега местата не съм ходил от години някои да ми даде инфо каде да ида ако не тръгне на микрото.

- danail kacarov
- научил се да хвърля
там на пясака преди ходех от кам беловица-царквата-реката и тарсиш място.но е стара информация от 1 година за тази още нямам време за риба
хвана ли нещо на тоя язовир аз ги покъсах каракудите и едни малки шарковци

Бат шаро слаба работа!!!
Ами колеги да ви кажа риболова мина доста добре като цяло се хващаха доста едри каракуди както каза колегата по горе маломерни шарковци който разбирасе се връщаха да разстят и някои друга червеноперка риболова може да се каже че беше успешен снимки може да видите в галерията ми.

Страхотни каракуди колека на какво ги хваштахте super и аз ще ида сигурно утре ставам и заминавам.

Колега ще се обадиш ще те заведа да ти покажа на какво и на какъв монтаж разбирасе ти знаеш за какво говоря