Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

В Поморие за морска риба
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
В Поморие за морска риба
Здравейте колеги утре мисле да ходя в Поморие за риба.Казахами да ходя на пристанището там излизало попчета и др. риби ама незнам дали е вярно.Ако някои е от Поморие може ли да ми каже каде каква риба излиза там, а и с какво се лови (блатен червей,скарида и др.)И ако ми дадете някакви съвети ще съм ви мноооого благодарен, защото това ще ми е първия излет за морска риба.И да не забравя с какви такъми да ходя?
-
- новобранец
Re: В Поморие за морска риба
В началото на стария град от дясно има рибарски магазин мисля ''акванафт'' та собственика един дългуч е много пекан пич ще те светне за всичко и не е надут -много е в час Иван се казва
-
- научил се да хвърля
Колеги тази сутрин ходих в Поморие на кея хванах бая кефалчета и хванах една риба незнам как се казва и дали е отровна?Само че незнам как се качва тука може да я видите в галерията ми.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Това е лапина, слънчак и т.н. наричат я с различни имена в различните краища. Има една тема, в която се дискутира. Не е отровна!
-
- фен клуб-скобар
Nqma riba v pomorie ne gi slu6ai kakvo ti pi6at ot 3 dni sum tuka 2 pop4eta sme hvanali. Izvinqvai 4e pi6a na latinica no pi6a ot internet klub
Виждам,не се притеснявай.КИРО
И аз бях 6 дни и не хванах нищо!Обиколих и кея и вълноломите някое друго попче и това е.saksi написа:Nqma riba v pomorie ne gi slu6ai kakvo ti pi6at ot 3 dni sum tuka 2 pop4eta sme hvanali. Izvinqvai 4e pi6a na latinica no pi6a ot internet klub

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
halil1988 написа:Еми гадното е че не съм снимал иначе щях да ви покажа ко съм хванал.
Не става ли въпрос за тази ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА