Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Препоръка?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Препоръка?
Искам да си купя макара с предавателно число поне 1:6 ,плитка шпула,лека-за риболов на плувка,до 150лв.За тези пари имам голям избор, но ако може да ми препоръчате нещо, което си заслужава(изпробвано и доказано).Благодаря предварително!

-
- научил се да хвърля
Re: Препоръка?
Присъединявям се към колегата svsh.Имам тази макара и съм доволен.
King for a day,fool for a lifetime
-
- ще става разбирач
и аз се присъединявам...до 150лв. само тази си заслужава - нищо друго не поглеждай..
-
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
DAIWA Match WINNER 2553M
Gear Ratio 5,1:1 Line Cap 0,20/100 Ball bearing 6+1
Предавателното число не е според изискванията ти,но компенсира с лагерите!Въртял съм я и ми харесва!

Gear Ratio 5,1:1 Line Cap 0,20/100 Ball bearing 6+1
Предавателното число не е според изискванията ти,но компенсира с лагерите!Въртял съм я и ми харесва!

-
- сериозен играч
Незнам защо така, но миналата седмица в един рибарски магазин ми преложиха една Daiwa ,забравих точния модел.Беше малка, червена, 11+1 лагера за около 134лв и почти я бях купил,но в последния момент поисках от чисто любопитство да изпробвам един Exsage 1000,който е с 3+1 лагера и останах доста изненадан от лекотата с която въртеше Shimano-то въпреки по-малкото лагери.В крайна сметка се отказах и от двете макари.За това реших да пусна тази тема защото самият аз нямам опит с различни марки и модели макари и това Shimano ме накара да се замисля, че не винаги макарите с повече лагери са по-добри от тези с по-малко,та реших ,че може би за тези пари може да има нещо по-добро и от Shimano Exage и за това се допитвам до вас.Относно Daiwa-та ,която ми предлагаш-нямам никаква представа какво представлява,но мисля да я повъртя в някой рибарски магазин може да ми хареса.

-
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Бул.Г.Делчев №43 бл78 - Риболовен свят.И на други места я има където продават Shimano,но тук със сигурност.
King for a day,fool for a lifetime
-
- сериозен играч
Благодаря за инфото!Днес след работа ще си я купя.Работя близко до този адрес.Благодаря на всички!Ключ.