Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

язовир Бебреш днес
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
язовир Бебреш днес
Решихме да пробваме днес с колегите тоз прочут (не с добро!) ботевградски язовир. Разпънахме работните места към 6 сутринта. Хвърляхме на квото се сетите, бял на плувка, торен на плувка, торен на дъно, жива рибка, ароматизирано кюспенце, царевичка, пробвах и новите воблери ама т*шак работа си е. На едната пръчка пльоснах блатен миризлив червей за сом ама и там нищо. Нивото на самия язовир пада много бързо. Колегата до нас беше набарал местенце с по-голяма дълбочина, беше захранил добре и на плувка вадеше мини червеноперки, но според мен не си заслужаваха въпреки че излизаха на често. Иначе при нас улова беше ситен костур. Към 12 на обяд на блатния червей удари нещо голямо и пръчката ми беше издърпана във водата. След 4 часа нечовешка борба излезе тоз мега гигант.

И след това: http://www.vbox7.com/play:9c03f770 - на колегата му свършило мястото на мемори картата та не е записал края:-)
В общи линии хората около нас разказваха легенди за черни мрени и костури гиганти. Ние така и не ги видяхме:-)

И след това: http://www.vbox7.com/play:9c03f770 - на колегата му свършило мястото на мемори картата та не е записал края:-)
В общи линии хората около нас разказваха легенди за черни мрени и костури гиганти. Ние така и не ги видяхме:-)
Последно промяна от freax на Съб Авг 02, 2008 10:02 pm, променено общо 2 пъти.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

- malkia_joro
- разбира нещата
Re: язовир Бебреш днес
Красотата на живота е в това,че продължава.

- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ние преди да отидем там разгледахме из нета това-онова за язовира и попаднах на тоя клипmalkia_joro написа:Следващия път внимавайте да не хванете нещо друго-я кола,я труп![]()
![]()
![]()
Кола В Язовир Бебреш

- malkia_joro
- разбира нещата
Виж тази тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 88#p183379
Възможно е да си хванал от тези сомчета!

Възможно е да си хванал от тези сомчета!
Красотата на живота е в това,че продължава.

- георги н.
- ще става разбирач
Хубави костури наистина има. Черни мрени имаше навремето , отдавна няма вече. В язовира има хубави риби , лошото е че много рядко кълват.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
Е,едно ходене - то понякога и цяла серия посещения на даден водоем представляват дълго,сладостно "Капо".А вие все пак сте установили,че има някакви риби и даже кълват - дай го броим,че е станал риболов,пък нека да е неуспешен.Следващите може и да са в другия раздел.
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
INCUBUS прав си!
Неможе всеки път да се очаква да се пълни живарника за 3-4 часа. Риба има и то едра, ако бях повисял там 2-3 дни сигурно щях да съм в успешни, но няма как. Има една приказка "взех си отпуска та да поработя малко".
Неможе всеки път да се очаква да се пълни живарника за 3-4 часа. Риба има и то едра, ако бях повисял там 2-3 дни сигурно щях да съм в успешни, но няма как. Има една приказка "взех си отпуска та да поработя малко".