Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Сопот
-
- фен клуб-скобар
яз.Сопот
Днес се уговорихме с "георги н." и неговите приятели да ходим на Сопот. Взеха ме около 5.30 и около 6.30 стигнахме, но доста време се чудехме от къде да минем по едни заобиколни и лоши пътища, а и място си търсехме пак защото не случихме на правилните пътища

на един от заливите имаше доста палатки както и на другите

накрая се озовахме на стената

Първо разпънах директния и хванах 2-3 уклея. Колегите пък хващаха и някоя друга каракуда, костур. След това направих мача като "ловях" на слайдер обаче нещо ме нямаше в този риболов и на всяко хвърляне ми се заплиташе линията. Ооооо да скъсах и сондата. След няколко жестоки оплитания преправих, но този път на фиксиран ваглер. На мен рибата много не ми кълвеше, чак накрая хванах 10-тина дребни костурчета и някое по-добро. През повечето време духаше вятър

Доста труден риболов беше
на един от заливите имаше доста палатки както и на другите
накрая се озовахме на стената
Първо разпънах директния и хванах 2-3 уклея. Колегите пък хващаха и някоя друга каракуда, костур. След това направих мача като "ловях" на слайдер обаче нещо ме нямаше в този риболов и на всяко хвърляне ми се заплиташе линията. Ооооо да скъсах и сондата. След няколко жестоки оплитания преправих, но този път на фиксиран ваглер. На мен рибата много не ми кълвеше, чак накрая хванах 10-тина дребни костурчета и някое по-добро. През повечето време духаше вятър
Доста труден риболов беше
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- георги н.
- ще става разбирач
Re: яз.Сопот
Наистина труден риболов
На всичко отгоре се завъртяха и джетове та това направо ме довърши. Кулата там постоянно издава едни гадни звуци , а и джетовете ... абе направо куц ден . Владо , другия път повече 

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Re: яз.Сопот
Владо, за да е в успешни следващия път ги взимаш тия риболовци и знаеш каде