Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Язовир Батак
Модератор: Кърцата
Язовир Батак
Здравейте в събота ще заминавам за 10 дни на Батак.Някой имали инфо за язовира,каде да направим лагера,каква риба дава.Предварително мерси.
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Язовир Батак
Преди месец бях там за костур. Язовира голям, местенца за бивак много. За ден и половина около 70 средни/едри костура на жива рибка. На дънната излизаха и по 2 

Жеден съм, пък вода не ми са пий.

На блесна не пробва ли и ако си пробвал с каква.

- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На блесна не съм, колегата хвърля и всичко на всичко изкара 5 костура за цял ден. Само, че не се загледах много в блесната му и нямам много спомени от нея. Ситна с жълто покритие ако тва ще те упъти
Иначе аз, две пръчки на дъно и докато ги чакам си играех с плувката 

Мерси колега.А случайно да знаеш до костандовския залив може ли да се отиде с кола,пътя добър ли е. 

- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
До костандовия има няколко пътя, препоръчвам през Цигов Чарк и по контра стената, след тва има едни чукари и черни пътища. Ако е сухо може и да не си загубиш ламарините по пътя 

Колега ти специално за костур ли беше,имаше ли около те някои да хване и шаро или каракуда. 

- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бе хвърлях на рибка па квото излезе:-) Иначе, на авера едната пръчка беше на кюспенце ама не се обади въобще. Иначе около мен нямаше колеги наблизо та да ги разпитам. Ако някой е ходил там и е вадил шарковци да сподели. В Цигов Чарк младежа (около 65-70 годишен) които ни продаде стръвта спомена нещо за толостолоб.

Някой знае ли дали на костандовския залив има място за риболов на леко защото се споменава че язовира е обрасал целия и от брега за риболов място няма.
Здравейте колеги.В неделя заминавам за около 4 дни на язовира.Някой има ли инфо какво се хваща или на какво кълве?Мерси предварително!
Да допълня, че преди два-три месеца бях и хванах няколко костура и две каракуди по 600 грама.Хванах ги на бял червей.