Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Първа щука на спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Първа щука на спининг
Здравейте,Отидох на гьола в 6,30 в четвъртък и започнах да замятам със спинербайт-ове и Buzzbait-ове ,но реших ,че са прекалено авангардни за аматьор като мен.

Сложих еди Lusox 3 , и след малко извадих 1 малък лаком костур(все пак с 3 номер ми се видя ,че може и да се задави).

Малко се поуспокоих ,че не съм капо ,но целта ми беше да видя дали тези щуки които хванах на тапа са поотраснали.Но и друг начин нямаше след като се отказах от всякакъв вид риболов с жива стръв.
Смених мястото и започна едно вадене на водорасли всеки път.Почнах да си броя последните замятания и след няколко последни 3
,последва лек удар накойто засякох и свирене на аванса което не си бях представял.Скок на противника в опит да се отскубне,но както и аз така и тази щука около кило беше захапала здраво тройката.Сравнително лесно я извадих.Тройката беше извадила едното око на щуката и не последва релийз.

в 11.30 бях вече в една селска кръчма на таратор и премерихме щуката 1,150 кг.
Ще продъжавам да търся големи крокодили и тази седмица около някави корекций на Осъм
За пореден път си направих извода ,че упоритоста търпението и постоянството винаги биват възнаграждавани при този вид риболов.
Чувставам се невероятно удоволетворен ,защото заради този хищник захапах тройката.
Е очквам и да напиша тема ;
Първи сом на спининг
п.с Съжалявам за качеството на снимките,но са с телефон и и темата я претупах ,защото я пиша за втори път.
Наслука

Сложих еди Lusox 3 , и след малко извадих 1 малък лаком костур(все пак с 3 номер ми се видя ,че може и да се задави).

Малко се поуспокоих ,че не съм капо ,но целта ми беше да видя дали тези щуки които хванах на тапа са поотраснали.Но и друг начин нямаше след като се отказах от всякакъв вид риболов с жива стръв.
Смених мястото и започна едно вадене на водорасли всеки път.Почнах да си броя последните замятания и след няколко последни 3

в 11.30 бях вече в една селска кръчма на таратор и премерихме щуката 1,150 кг.
Ще продъжавам да търся големи крокодили и тази седмица около някави корекций на Осъм
За пореден път си направих извода ,че упоритоста търпението и постоянството винаги биват възнаграждавани при този вид риболов.
Чувставам се невероятно удоволетворен ,защото заради този хищник захапах тройката.
Е очквам и да напиша тема ;

п.с Съжалявам за качеството на снимките,но са с телефон и и темата я претупах ,защото я пиша за втори път.
Наслука
-
- фен клуб-скобар
Re: Първа щука на спининг
Да ти е честита и да продължаваш да ги вадиш
занапред

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Румбата
- разбира нещата
Така-така , яко те е захапала мухата !!!
Ще пишеш скоро в "успешни" и дано да е с трофей !!! Успех !!! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щуката е сладурска 
Все повече хора хващат спининга и разбират , че не бройката прави удовоствието от риболова

Все повече хора хващат спининга и разбират , че не бройката прави удовоствието от риболова

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- gunis
- новобранец
Пожелавам ти ,по големи.............и не само Шуки.....
Но пък кефа е голям!!!rosboz написа:Край още един заразен . Няма лекарство

НЕ ЩЕМ АКЪЛ,ДАЙТЕ НИ ПАРИ!!!
Моята първа също беше толкова голяма,51 см и беше преди около месец.Последваха две с големина 64 и 69 см и съответно 2,6 и 3 кг
Желая ти успехи и трофейни щуки

Желая ти успехи и трофейни щуки