Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

на лов за бракониери
Модератор: bobopeli
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
на лов за бракониери
колеги предвид зачестилите оплаквания от бракониерски набези и бездействието на ИАРА на места предлагам да се организираме десетина човека и няколко дена да понаобиколим проблемните места.По възможност да избягваме по-грубите стълкновения(калашници и прочие огнестрелни).Задържане докато доидат ИАРА или МВР или извозване от нас до най-близкото подразделение на полицията,задължително трябва да имаме камера или поне фотоапарат.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Re: на лов за бракониери
Батко,ако щеш и на луната да ги заведеш(бракониерите) се тая,това нещо е недоказуемо.Освен някой балък да си признае,ама трябва бая да е изпушил за да го направи.Заинтересувай се първо колко осъдени пракониери има(риболовни).Защото щети останат само разправийте.Иначе идеята е добра,но няма почва у BG.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
тя някакво шефче ли си...има си хора за таз работа
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Не не сам никакво шефче в смисъла които влагаш във въпроса!Ако бях шефче нямаше да пускам нито темата,нито анкетата а щях да действам!И като си има хора за тази работа каде са?!?thetoshko написа:тя някакво шефче ли си...има си хора за таз работа
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Това че иара бездействат е съвсем друг въпрос..като тръгнеш по язовирите няма да оправиш нещата,най-много да си изядеш боя някъде колега.е такива като теб трябва да бачкат в иара..само това е спасението
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- новобранец
Колега незнам това да оделиш личното си време и спокойствие за една изгубена кауза ми се вижда малко несериозно при положение , че истинските бракониери са във власта тези който трябва да пазят от такива
Нямат изтребване като хлебарките са както казва един батко от форума

Нямат изтребване като хлебарките са както казва един батко от форума

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
Важи - аз съм за!!!
-към модератора-"Чакам до утре и ако не влезете в правия път ключ"-що за простотиа???
-нещо ми звучи-на бащиния!!!!
-и помисли върху това-"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее...
Балканът пее хайдушка песен! Христо Ботев"
-към модератора-"Чакам до утре и ако не влезете в правия път ключ"-що за простотиа???
само бой..........................................-и постоянно жителство в Пирогов........................- няма друга алтернатива!!!!!!!!!!!!!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не убивай зародиша.AL KAPONE написа:Имало е такива теми и нищо не се роди
Може пък сега да се роди гражданско общество и да излезе нещо в крайна сметка.

В САЩ и др. държави, където го има, направо биха линчували бракониерите...или най-малкото веднага биха ги изпортили на компетентните власти и те биха се задействали.
...ммм...ама тук пък ИАРА няма мяра...полицията също...те самите си бракониерстват на воля.
Обаче!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
Пълен ташак е тая тема , сигурно поне десетина пъти съм писал по този въпрос че или някой ще попадне на неподходящо място , в неподходящо време и на неподходящи хора или ще изпише кофи с мастило ( първоначално) , пък после ще плаща като гламав по граждански иск присъединен към наказателно дело. Ама гумени глави колкото щеш , ти му разправяш- то отскача...... ( не визирам никого конкретно!!!) 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
личи си и снимката ти е такаваxenohаck написа:Тая тема ме разсмива ! Правилно някъде може да изядеш кютека ! Ангел си е прав няма никакав смисъл !
Да добавя аз съм бракониер !

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
ico70 написа:Важи - аз съм за!!!

Не е простотия това, което съм написъл поне за мен.... писано е приказваное поне 10 пъти в годината.... на кото дойде време за жътва

Та Ицо70 темата я следи, няма да я заключвам, ако се роди нещо ми се обади

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
по-принцип съм съгласен макар че няма да се юрна във Северна България да давам правосъдие.много можи да се коментира и спори за тази деиност. Но можи да се доискосори.
П.П например към сички ловно рибарски дружинки, да се назначат риболовци<горски> без портфеил.и сейки ще си контролира региона хем ще си хващаме риба хем ще си защитен от закона да раздаваш справедливост.то от нас рибарите по добри горски няма да намерат, хем и оборота ще си вдигнат защото съм сигорен че доста актове ще има.
минавам днес по околоврасното на Асеновград и митинг гледам на "3 километра от ловно рибарското дружество", мятат парашути понеже реката е паднала много, и изобщо не им дреме, млатат маломерни мрени колкото кутрето ми??? ако съм упалномощен събирам групата и сички са в кюпа. говоря за наи-малко 30 човека по 200лв. акта за какво говорим.
има варианти но няма да утарва на много хора и от ЛРД.
П.П например към сички ловно рибарски дружинки, да се назначат риболовци<горски> без портфеил.и сейки ще си контролира региона хем ще си хващаме риба хем ще си защитен от закона да раздаваш справедливост.то от нас рибарите по добри горски няма да намерат, хем и оборота ще си вдигнат защото съм сигорен че доста актове ще има.
минавам днес по околоврасното на Асеновград и митинг гледам на "3 километра от ловно рибарското дружество", мятат парашути понеже реката е паднала много, и изобщо не им дреме, млатат маломерни мрени колкото кутрето ми??? ако съм упалномощен събирам групата и сички са в кюпа. говоря за наи-малко 30 човека по 200лв. акта за какво говорим.
има варианти но няма да утарва на много хора и от ЛРД.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
За мен е поредната глупава идея.AL KAPONE написа:Имало е такива теми и нищо не се роди
Чакам до утре и ако не влезете в правия път ключ!!!
Моята приятелска препоръка е на лични да си пишете или по добре не.... ( друг път ще се аргоментирам защо. )
Слагай катинара.Много сме яки пред компа.Аеее глупости.
Адаш,тези въпроси се решават по съвсем друг начин,като се видим,ще говорим.
Калашници,въздушни пушки с оптика,Аре стига слупости.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА