Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Плетено Влакно Berkley Whiplash Pro
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Плетено Влакно Berkley Whiplash Pro
някой работил ли е с това влакно и може ли да каже за какво е най-подходящо и става ли да риболов на дъно( за шаран примерно ) ?
- Прикачени файлове
-
- WhiplashPro-3-03.jpg (35.9 KiB) Преглеждано 2189 пъти
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Плетено Влакно Berkley Whiplash Pro
За дъно не знам но за спининг не е особенно удачно ! Виж за тролинг никакви ядове ! В никакъв случай не вервай на туй обозначение .06мм каквото и да значи то
Двайсет и две либровото влакно ще си дойде със сериозна дебелина та не се очудвай ако сто метра от туй ти напълнят шпула събираща сто метра 0.30мм моно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
110 метра с означение 0,24 от това влакно ми напълниха шпула която събира 240 метра 0,30 моно....
-
- новобранец
Ако трябва да избирам между следните плетени влакна кое бихте ми препоръчали за дънен ( шарански риболов ) и с какъв диаметър
?
1. Stren http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=843
2. Samuline Sasame http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=868
3. Berkley Whiplash Pro - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=842

1. Stren http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=843
2. Samuline Sasame http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=868
3. Berkley Whiplash Pro - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=842
- Павел Иванов
Samuline Sasame 

Павел Иванов
Павел Иванов
Whiplash Pro съм го ползвал за шок лидер. Влакното е с по малка издръжливост от упомената.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Отдавна се каня да те послушам и следващия плетеняк, който ще купя ще е тоя, но да питам доколко отговаря на означеното сечение тоя /да преценя какъв диаметър да поръчам/?Павел Иванов написа:Samuline Sasame
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Павел Иванов
0.08 = 0.1495мм ; 0.12 = 0.215мм ; 0.14 = 0.26мм и тъй ! Брейда си е със съвсем реални показатели просто Видракс по подобие на другите ни вносители при разпечатването на лепенките шпулови за нашият си пазар са си написали "наши" си означения и тъй 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Абре Магарко личи си че не си нящо на кеф увпоследно време
По този цитат по-горе бихме могли да си преведеме нещо ей тъй примерно : Издръжливост(KG) - Диаметър - Метри
7.2 - 0.12 - 100 което ще рече до некъде верен превод ама ногу смешен ! Начи верно - 7.2кг/14либри ; неверно 0.12( в случая е хубаво че са пропуснали поне означението мм като са размествали точката на японската стандартизация за дебелина 1.2 и са я преправили на 0.12
) ; виж за 100 метра може само да гадаем докато некой не земе да премери дали верно има толкоз метри на шпулата и тъй
Инак доколкото си спомням въпроса на Nemezis_ss си беше съвсем конкретен 

7.2 - 0.12 - 100 което ще рече до некъде верен превод ама ногу смешен ! Начи верно - 7.2кг/14либри ; неверно 0.12( в случая е хубаво че са пропуснали поне означението мм като са размествали точката на японската стандартизация за дебелина 1.2 и са я преправили на 0.12

Павел Иванов
Павел Иванов
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Павел Иванов, мерси за инфото!
Marco Polo, такива щучки преде време ловях с директен телескоп....може пък да ми трябва за нещо по-борбено и голямо.
Marco Polo, такива щучки преде време ловях с директен телескоп....може пък да ми трябва за нещо по-борбено и голямо.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
И за да не е съвсем спам.....по темата...Плетено Влакно Berkley Whiplash Pro:Nemezis_ss написа:Павел Иванов, мерси за инфото!
много здраво, но и много по-дебело от означеното на ролката. С 0,20 от него....още нямам късане в Дунав.За ловилият на Дунав това трябва да е красноречиво. Че с 0,70 монофил съм правил по 30 монтажа на ден.....
вместо "Промени" съм цъкнал на "цитат"....ше прощавате за 2-та поста...