Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Излишно трупане на мнения!
Модератор: sapuna
Излишно трупане на мнения!
Защо при качване на снимки в галерията, всяка снимка се брои за мнение, което не е нужно?
И може ли да се избегне това от нас, потребителите по някакъв начин, или да си караме така?
Ако е дискутирано в друга тема, моля дайте линк!
И може ли да се избегне това от нас, потребителите по някакъв начин, или да си караме така?
Ако е дискутирано в друга тема, моля дайте линк!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- и господ не е толокова добър
Re: Излишно трупане на мнения!
За мене няма значение кой коко мнения има.Стига да пише разумни неща и с 2 мнения пак ще заслужи уважение 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Абсолютно си прав!
- SILVESTER
- ще става разбирач
Какво ли значат тука някакви си бройки
По добре изобщо да ги няма броя на мненията.
Сигурно и спама ще намалее

По добре изобщо да ги няма броя на мненията.
Сигурно и спама ще намалее

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- ще става разбирач
до миналата година си мислех че като натрупаш много мнения и ставаш нещо повече но вече мисля че това няма никакво значение
наздраве

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Абе ,мнения като ; ах,брий,браво,и т.н......,ибах мау....му 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То трупанията на мнения Божа работа ! Навремето за да си дЪ бест риболовец във форума то требваше да имаш максимално много мнения без значение какво пише там ( то как ми липсва НИКИШАНОТО примерно
) ! После се получиха други работи ! Увпоследствие много хора ги няма във форума и се получават такива прецеденти :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=9&t=554
Абе мамата си джейс как и да го погледнеш ! Дреме ми на сакса кой колко мнения има стига да не е резуса какъв е риболовец бройката им !

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=9&t=554

Абе мамата си джейс как и да го погледнеш ! Дреме ми на сакса кой колко мнения има стига да не е резуса какъв е риболовец бройката им !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- майсторчето страхил
- сериозен играч
По добре нищо ,ама качествено
.
Или:Кво правите?
Нищо.
Е,ама бая сте отхвърлили!

Или:Кво правите?
Нищо.
Е,ама бая сте отхвърлили!
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
Има си трупчовци по природа и произхождение.Оставете ги да си трупат мненияг,така си гъдулират "его"-то,щото така разбират участието във форума.Със снимките е същото - некакво своеобразно себеутвърждаване в неутвърдимото,отежкаряване на личността и пр.
- krokibg
- учете се от него
Абе Жоре,ракия за теб нямали та за мненията си се запритеснявал бре
Я дрънни три четири
па вземи да гътнеш булката с един суплес
И не си тормози мозъка с такива трудни мисли които да нети дават сън да заспиваш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Абе,от къде Сапуна ще ни радва с бисери от форума
.
п.п.Да не помислите че трупам мнения,просто ми е забавно,нали затова се казва ФОРУМ

п.п.Да не помислите че трупам мнения,просто ми е забавно,нали затова се казва ФОРУМ

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нагласил съм няколко снимки на едно 26-килограмово торпедо,ама май няма да ги кача!INCUBUS написа:Има си трупчовци по природа и произхождение.Оставете ги да си трупат мненияг,така си гъдулират "его"-то,щото така разбират участието във форума.Със снимките е същото - некакво своеобразно себеутвърждаване в неутвърдимото,отежкаряване на личността и пр.
И около 3000 мнения ще си самоизтрия,че като чукна по клавиатурата и подскачат бутоните вече!

И за мен няма никакво значение броя на мненията. Имах впредвид, че достатъчно излишни постове пишем(включвайки и себе си), от които няма файда, та ако може, поне от снимките да не трупаме "актив", но зае*и!
А колкото до спам темата, на която съм ревностен почитател, там нещата стоят по друг начин! С доста от колегите се познаваме само задочно пред комповете, но имам чувството, че ако се срещнем ще се чувстваме познати от години. А тези, които познавам лично - с тях се затвърждава приятелството и удоволствието от следващата среща на живо е тройно по-голямо! Тези, които са идвали на срещите ще ме разберат. Хайде със здраве!
П.П. А ти, Митак не го крий това торпедо, че вече месеци наред те чакаме да го хванеш и покажеш!
А колкото до спам темата, на която съм ревностен почитател, там нещата стоят по друг начин! С доста от колегите се познаваме само задочно пред комповете, но имам чувството, че ако се срещнем ще се чувстваме познати от години. А тези, които познавам лично - с тях се затвърждава приятелството и удоволствието от следващата среща на живо е тройно по-голямо! Тези, които са идвали на срещите ще ме разберат. Хайде със здраве!
П.П. А ти, Митак не го крий това торпедо, че вече месеци наред те чакаме да го хванеш и покажеш!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
какви са тия активи и пасиви?
това да не ви е комсомолска организация...
който му се пише - да си пише, други предпочитат само да четат...
Не съм чул на някой да са му ги изплатили мненията по левче/бр, та чак да се косите кой колко мнения има...
в един друг форум чак стават и скандали кой на кого сложил черна точка и т.н. ... Детски работи...
това да не ви е комсомолска организация...
който му се пише - да си пише, други предпочитат само да четат...
Не съм чул на някой да са му ги изплатили мненията по левче/бр, та чак да се косите кой колко мнения има...

в един друг форум чак стават и скандали кой на кого сложил черна точка и т.н. ... Детски работи...