Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имам идея!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Имам идея!
Колеги от доста време си мисля нещо и след като 2 седмици обикалях Родината(за съжаление по служба)твърдо реших да я споделя с вас.Като пътуваме по пътищата дали някога някои от нас не е карал зад някои от таифата на na Riba.com?Сигурно се е случвало но няма как да се познаем.Затова вчера си поръчах една лепенка на която пише na Riba.com,никът ми-Slivnalia и най- отдолу - Пазете природата чиста така че вече ако някои ме засече по пътя винаги може да бибитне,да спрем и да се поздравим.Така че приятели ако имате желание направете го и вие не е скъпо(на мен ми излезе 2 лева)
Снимки в галерията ми
Поздрави от мен и пожелаите ми късмет ,утре е първият мач на Сливен в А група

Последно промяна от slivnalia на Съб Авг 09, 2008 12:56 pm, променено общо 2 пъти.

-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
Re: Имам идея!
Подкрепям идеята,ама не ми е ясно тук в затънтеността къде мога да си поръчам такава лепенка.Като каква е фирмата,дето ти свърши работа - каква дейност е обявила,че извършва?За да потърся подобна.
-
- кандидат преподавател
аз я направих в фирма която се занимава с рекламаINCUBUS написа:Подкрепям идеята,ама не ми е ясно тук в затънтеността къде мога да си поръчам такава лепенка.Като каква е фирмата,дето ти свърши работа - каква дейност е обявила,че извършва?За да потърся подобна.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я дай снимка или файл да видя как да го измъдря и аз.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
аз и за теб съм приготвил само чакам да се наканиш да се видим нали ти казах че имам подаръкd_bozhkov написа:Я дай снимка или файл да видя как да го измъдря и аз.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз много отдавна съм се сетил (в контекста на фланелките например) за някакви стикери за колите, а и не само
Колегата ме изпревари с темата
Много би било лесно да си залепим по един характерен стикер някъде по МПС-тата.
По принцип всеки може да си измисли и поръча някакви, но ми се струва, че няма да е лошо да са еднакви, все пак много по-лесно биха се разпознавали. Сигурен съм, че сред нас има колеги с необходимия потенциал да предложат няколко варианта. Избираме един и остава някой да го изработи и продава, за да могат всички желаещи да си вземат.

Много би било лесно да си залепим по един характерен стикер някъде по МПС-тата.
По принцип всеки може да си измисли и поръча някакви, но ми се струва, че няма да е лошо да са еднакви, все пак много по-лесно биха се разпознавали. Сигурен съм, че сред нас има колеги с необходимия потенциал да предложат няколко варианта. Избираме един и остава някой да го изработи и продава, за да могат всички желаещи да си вземат.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма да го направя,щото нямам кола.
Кат си купя ще я налепя цялата. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Прекрасна идея, бих казал. И без това често ловим рамо до рамо, особенно при нас по буните му там разни, без да се познаваме. Най-малкото винаги ще можем да си кажем например "във форума си голям капацитет, ама тука те видяхме колко си"
Това е шега, разбира се - много ще е хубаво да се знаем. Хубаво е да са еднакви, че да ни се забиват в око отдалече. Също така подкрепям и идеята за шапки и фланелки от една предна подобна тема, но там нещата спряха май до логото на сайта, права в/у неговото показване и мълчание от страна на притежателите им. Нещо ново по въпроса? Може и да не е точно с логото пък, лошо няма.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Хрумна ми едим примерен вариант, ще г о опиша с думи, защото с графични средства не мога
Елипсовиден стикер с размерите на онези тип "BG". По средата зъбатата рибка от логото на сайта, а отдолу по линията на елипсата текст "NARIBA.COM". Цветове - нямам конкретни идеи, но нещо по-забележимо.

Елипсовиден стикер с размерите на онези тип "BG". По средата зъбатата рибка от логото на сайта, а отдолу по линията на елипсата текст "NARIBA.COM". Цветове - нямам конкретни идеи, но нещо по-забележимо.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- ivotatos
- ще става разбирач
браво много умно и аз може да си сложа на моята кола макар че имам една на задния прозорец MIVARDI но от-доло мога да сложа и nariba.com.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
-
- фен клуб-скобар
Много добра идея.
Ще търся и аз такава лепенка.
Ама да струва само два лева
.
Ще търся и аз такава лепенка.
Ама да струва само два лева