Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Денонощен магазин ?!?
Модератор: dantho.mihov
Денонощен магазин ?!?
Здравейте на всички 
Имам такова питане : Има ли денонощен магазин за рибарски принадлежности в София .. И най важното за колко време се издава рибарски билет от ауторизираните магазини .

Имам такова питане : Има ли денонощен магазин за рибарски принадлежности в София .. И най важното за колко време се издава рибарски билет от ауторизираните магазини .
Re: Денонощен магазин ?!?
Колега за магазин незнам дали има денонощен ама билет се издава за около 2 дена.
Мерси за инфото за билета .. Чакам някой да каже за магазин .. странно е да няма нито един денонощен в София
- Моряка
- кандидат преподавател
Търси и ще намеришhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... BD#p145965 

А сега де? 

- juliano_84
- фен клуб-скобар
Колега има точно в люлин има едно магазинче което е денонощно (стига човека да чуе звънеца) събота и неделя.Като караш по околовръсното посока бул.Европа при филиповци на сфетофара завиваш надясно да влезнеш в комплекса след това ляв завой и тръгваш по улицата която се пада успоредна на околовръсното на около 1-2км надолу от лявата ти страна се падат 3 високи блока (който се виждат и от околовъсното ако минаваш по него)Магаазина се пада в средния блок.Ще гоо видиш 

- CERRUTI
- сериозен играч
Там нямаше ли и оръжеен магазин???juliano_84 написа:се падат 3 високи блока (който се виждат и от околовъсното ако минаваш по него)Магаазина се пада в средния блок.Ще гоо видиш

Риболовен билет се издава точно за 15 минути в рибарския магазин в Люлин срещу бившето Сан Мариноamadeos написа:Здравейте на всички

Много благодаря на всички. Успешно изкарах билета и ходих в резиденция Търсава. Много добре си изкарахме и с наловихме прилично количество балканка 

колеги този магазин в Люлин 3 актуален ли е трябва ми отговор СПЕШНО благодаря предварително